Vica, prima reacţie în scandalul cu medicul Adina Alberts

simeon stalpnicul png
Vica Blochina, implanturi sâni, înainte-după

Adina Alberts, cunoscut─â drept chirurgul estetician al vedetelor, i-a cerut Vic─âi Blochina o desp─âgubire de aproximativ 450.000 ÔéČ, dup─â ce aceasta a calomniat-o ├«n continuu timp de 2 ani, sus┼úin├ónd c─â opera┼úia la s├óni pe care i-a f─âcut-o a mutilat-o.

Hot─âr├órea Adinei Alberts provoac─â iure┼č, av├ónd ├«n vedere c─â Vica Blochina a f─âcut declara┼úii crunte la adresa ei dup─â ce s-a operat la s├óni.

Vica Blochina a apelat la Adina Alberts în 2012 pentru a-și pune silicoane, apoi a acuzat-o de malpraxis și că i-ar fi distrus sânii. Se pare că scandalul de atunci se întoarce împotriva fostei balerine, iar medicul vrea să o lase săracă lipită pentru defăimarea imaginii publice.

image
Dr. Adina Alberts

"Dintr-o operaţie care nu a avut niciun cusur s-a transformat în cevamonstruos, într-o mutilare, tocmai pentru că acest subiect creează audienţă. Vica a făcut acest lucru pentru a deveni vizibilă. După operaţie sânii ei arătau perfect.

image
28 mai: Așa arătau noile silicoane ale Vicăi la scurt timp după operaţie

După operaţie, Vica nu a respectat indicaţiile post-operatorii pe care eu i le-am dat. Nu a purtat bustiera, trebuia purtată două luni, a făcut efort fizic, a mers la mare, nu avea voie să se expună la soare timp de 6 luni. Deci a avut o serie de complicaţii pe care le-am constatat în toamna lui 2012. Nu s-a plâns niciodată de durere.

Mie ├«mi e team─â c─â Vica nu a purtat bustiera nici m─âcar o zi. Vica s-a pl├óns la un moment dat c─â i-a plesnit un fir, dar nu a existat niciun fir restant. Ea nu a avut niciodat─â o infec┼úie la nivelul s├ónilor dup─â opera┼úia pe care eu i-am f─âcut-o. Pentru toate acuza┼úiile sale VIca va trebui s─â r─âspund─â ├«n fa┼úa justi┼úiei dac─â a gre┼čit. Eu nu am v─âzut fotografiile cu s├ónii cicatriza┼úi ai Vic─âi ┼či nu am f─âcut fotografii cu s├ónii ei", a declarat Adina Alberts la Acces Direct.

image
2012: Iată rana pe care blondina o avea la sân, la șase luni de la operaţie

"Dup─â 25 octombrie 2012 c├ónd a venit la consult ┼či i-am spus c─â exist─â o complica┼úie pentru c─â nu a respectat indica┼úiile mele, nu am mai avut dialog cu Vica. Ea a avut dialog doar cu presa. Nu a mai venit la nicio programare pe care i-am f─âcut-o la ecografii mamare. I-am f─âcut trei program─âri ┼či nu s-a dus, motiv├ónd c─â are film─âri. Acestea sunt doar c├óteva din faptele ┼či dovezile pe care le-am putut g─âsi. Nu am de g├ónd ca acest proces s─â devin─â mediatic. M-am adresat justi┼úiei ┼či am toat─â convingerea c─â cel vinovat va fi tras la r─âspundere. Nu po┼úi s─â ├«┼úi ba┼úi joc de munca unui om doar pentru c─â tu ai nevoie de notorietate. Este singurul motiv pentru care Vica a f─âcut ceea ce a f─âcut. Opera┼úia a fost gratuit─â dar acest lucru nu este relevant", a continuat Adina Alberts.

"Suma pe care o cer eu desp─âgubire este doar o mic─â parte din daunele pe care mi le-a f─âcut", a mai spus Adina

"Este un neadev─âr ce spune. Eu am avut dureri, dac─â avea ceva de spus trebuia s─â spun─â atunci. Ea vorbe┼čte dar imaginile vorbesc de la sine. S─â l─âs─âm deoparte opera┼úia dureroas─â care a fost o traum─â, ┼či s─â ne g├óndim ce traum─â psihologic─â poate aduce un asemena e┼čec unui om. Am suferit un ┼čoc, o durere incredibil─â. Am noroc c─â sunt persoan─â public─â ┼či s-a putut vedea trauma mea la televizor. Am mesaje cred c─â de la peste 30 de femei care au fost mutilate. A toate actele necesare ┼či toate declara┼úiile doctorilor ┼či film─ârile necesare. Dac─â va fi nevoie, le voi scoate. S─â ajungem la judecat─â ┼či voi avea dovezi clare", a venit reac┼úia Vic─âi.

image
28 mai: Așa arătau noile silicoane ale Vicăi la scurt timp după operaţie

S-a reparat la o clinic─â din Turcia

├Än decembrie 2013, Victoria Blochina a f─âcut mai multe investiga┼úii medicale ├«n str─âin─âtate, ├«n vederea unei noi opera┼úii de implant de silicon. Dup─â ce a consultat mai mul┼úi doctori, at├ót din Bucure┼čti, c├ót ┼či din Israel, Vica a fost convins─â de un doctor din Turcia s─â nu mai am├óne aceast─â interven┼úie. Anul trecut, la sf├ór┼čitul lui august, Vica ┼či-a luat inima ├«n din┼úi ┼či a fugit la o clinic─â renumit─â din Istanbul, Turcia, pentru a-┼či schimba silicoanele. Opera┼úia a fost un succes ┼či a durat ┼čase ore pentru c─â medicul a trebuit s─â corecteze ┼či cicatricile r─âmase de la prima opera┼úie.Lituanianca a renun┼úat la implanturile de 400 de mililitri ┼či a optat pentru unele de dimensiuni mai mici.

Adina ┼či Viorel Cataram─â, nunt─â ├«n iunie 2013

Esteticianul Adina Alberts ┼či omul de afaceri Viorel Cataram─â s-au c─âs─âtorit ├«n iunie 2013, dup─â o rela┼úie de trei ani pres─ârat─â cu ├«mp─âc─âri ┼či desp─âr┼úire. Ceremonia s-a ┼úinut pe domeniul re╚Öedin╚Ťei lor din Snagov, pe acordurile corului Operei Rom├óne, ├«n prezen┼úa a peste o sut─â de invita┼úi. Ace┼čtia au fost r─âsf─â┼úa┼úi cu nou─â feluri de m├óncare ┼či tot at├ótea sortimente de vin ┼či s-au delectat cu muzica lui Petre Geamba┼ču ┼či Horia Moculescu.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
image png
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
FotoJet jpg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
woody allen me too jpeg
vedete vacante21 jpg
jeff bezos jpeg
FotoJet jpg
Untitled png
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg