Vica şi soţia lui Cataramă continuă «războiul silicoanelor»!

Ultima actualizare:

    Vica a contestat recent decizia judecătorilor, care au obligat-o la plata unor daune de aproape 15.000 € către Adina Alberts
Vica a contestat recent decizia judecătorilor, care au obligat-o la plata unor daune de aproape 15.000 € către Adina Alberts

Nu se înţeleg şi pace! Vica Blochina, fosta iubită a lui Piţurcă, şi medicul Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă, continuă războiul început în urmă cu mai bine de doi ani prin tribunal, după o operaţie de mărire de sâni. Şi asta pentru că blonda nu vrea nici în ruptul capului să-i plătească soţiei lui Viorel Cataramă daune de aproape 15.000 de euro.

După o vară fierbinte, pe care a petrecut-o atât în ţară, cât şi în străinătate, Vica Blochina (40 de ani) a avut grijă să-şi pregătească programul de toamnă. Iar una dintre cele mai importante sarcini pe care o are de rezolvat e datoria, deloc de neglijat, cu care s-a ales vara trecută. Fosta balerină, care i-a furat minţile lui Victor Piţurcă, ar trebui să scoată din buzunar aproape 15.000 € pentru a-i plăti medicului Adina Alberts (46 de ani) daune contractuale.

Adina Alberts a susţinut în instanţă că i-a fost afectată cariera
Adina Alberts a susţinut în instanţă că i-a fost afectată cariera

Asta au decis în iunie 2015 judecătorii Tribunalului Bucureşti, care i-au dat dreptate soţiei lui Viorel Cataramă, după ce lituanianca a defăimat-o la televizor, spunând că medicul estetician i-ar fi distrus sânii în urma operaţiei estetice pe care a făcut-o în 2012. Soţia afaceristului ceruse iniţial peste 400.000 de euro, însă a obţinut doar 14.900 de euro. “Suma de bani pe care pârâta a fost obligată să mi-o plătească va fi direcţionată către un centru de plasament pentru copii”, a declarat la vremea respectivă medicul Adina Alberts pentru Click!. 

Numai că banii s-au tot lăsat aşteptaţi, iar de curând Vica Blochina a ales să apeleze la judecători pentru a scăpa de această datorie. Blonda a depus o contestaţie la Curtea de Apel Bucureşti, iar acum aşteaptă să fie stabilit un termen pentru a se prezenta cu avocatul la proces. Din nefericire pentru ea, judecarea apelului nu ar fi singura ei problemă. Nici Adina Alberts nu se lasă mai prejos şi a contestat şi ea hotărârea magistraţilor, sperând probabil să o facă pe Vica să simtă şi mai tare consecinţele vorbelor sale.

Vica Blochina a apelat în 2012 la clinica medicului estetician Adina Alberts pentru a-şi pune silicoane. După doar câteva luni, blonda a susţinut că trăieşte un coşmar pentru că are sânii distruşi şi trebuie să-şi facă o nouă operaţie. Întregul scandal s-a întors însă împotriva Vicăi, Adina Alberts hotărând după doi ani de la izbucnirea conflictului să apeleze la judecători. ”Vreau ca toată lumea să înţeleagă faptul că nu poţi să arunci nişte cuvinte, să defăimezi o persoană şi apoi să scapi nepedepsită. Ce a păţit ea este rezultatul nerespectării a cinci indicaţii post-operatorii. Erau şase lucruri de făcut, iar ea nu a făcut cinci dintre ele. Eu nu vreau ca cineva să îşi bată joc de munca mea”, a mărturisit atunci Adina Alberts.

S-a operat în 2012

Vica a decis să-și pună silicoane la clinica Adinei Alberts în mai 2012. Câteva luni totul a fost bine, iar Vica s-a declarat încântată. În noiembrie, ea a dezvăluit cum arată de fapt unul dintre sâni. Fosta iubită a lui Piţi a spus că trebuie să-și schimbe silicoanele cu probleme, lucru pe care l-a și făcut, în Turcia, în vara anului 2013.

Silicoanele, la scurt timp după operaţie
Silicoanele, la scurt timp după operaţie

Așa arăta sânul cu probleme
Așa arăta sânul cu probleme

Vica și-a refăcut sânii la o clinică din Turcia
Vica și-a refăcut sânii la o clinică din Turcia
image
image
image
image
image
image
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png
banner denisa nechifor png
selena jpg