Victor Cornea are un băiat frumos foc! A participat și el la ziua de naștere a fiicei Andreei Bălan. FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea, care de mai bine de un an de zile trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, se pot declara cei mai fericiți oameni! Au o familie frumoasă, împreună cu cele două fiice ale artistei din fosta căsnicie cu actorul George Burcea, dar și cu băiețelul lui Victor, dintr-o relație anterioară. Micuțul a fost prezent la ziua de naștere a Ellei, fiica cea mare a Andreei Bălan. 

Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: social media
Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: social media

Andreea Bălan și-a celebrat fiica, pe Ella, care a împlinit vârsta de 8 ani. I-a organizat o petrecere fastuoasă, la care au fost prezenți apropiații și familia. Băiețelul lui Victor Cornea apare în imaginile postate de artistă, și fanii au rămas surprinși să vadă cât de frumos este!

„Băiețelul lui Victor e un frumos”

Cântăreața a postat mai multe imagini de la ziua de naștere a fiicei sale cele mari. Printre cei prezenți se află și băiețelul lui Victor Cornea, Luca, pe care fanii n-au putut să nu-l remarce. 

„Pentru cine nu știe, băiețelul în verde de lângă Victor e copilul lui. Pentru cei ce scriu mereu că a uitat de copilul lui...”

„La mulți ani, Ella! Andreea ,sunteți cei mai fericiți părinți cu astfel de copii minunați. Ella și Clara sunt adorabile, iar băiețelul lui Victor e un frumos.” - sunt câteva dintre comentariile fanilor la Postarea Andreei Bălan. 

Andreea Bălan și-a celebrat fiica cea mare

În urmă cu 8 ani de zile, Andreea Bălan devenea mamă pentru prima dată. Ella și Clara, fetița cea mică, sunt rezultatul iubirii pe care părinții lor și-au purtat-o cândva. După divorțul părinților, cele două au rămas în grija mamei. 

Ulterior, când aceasta a început relația cu tenismenul, ele s-au integrat foarte bine în „noua familie”. Chiar și cu băiețelul lui Victor Cornea se înțeleg de minune. A fost prezent la aniversarea Ellei.

„Ella’s birthday party. 8 anișori frumoși. O nebunie de culori, planete, prințese, râsete, vată pe băț imensă, brioșe vorbitoare, discotecă și foarte multă fericire!”, a scris vedeta, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner madalina manole png
image png
banner Monica Birladeanu
Banner Gogonele
S-au cazat în hotelul preferat din Vegas al regretatului Elvis Presley
banner denisa filcea png
Banner Mihai Traistariu
nunta irinel columbeanu monica gabor LD 0993 JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net