Victor Rebengiuc își trăiește a doua tinerețe la 82 de ani

Ultima actualizare:

    Victor Rebengiuc, înconjurat de actorii din distribuția spectacolului Ivanov, de la Teatrul Bulandrafoto: Alex Muscaliu
Victor Rebengiuc, înconjurat de actorii din distribuția spectacolului Ivanov, de la Teatrul Bulandrafoto: Alex Muscaliu

La 82 de ani, Victor Rebengiuc are un aer tineresc și o mină relaxată care îl ajută să-și ascundă vârsta. După o piesă grea, cum este Ivanov, niciunul din actorii din distribuție nu poate fi odihnit și relaxat. Niciunul, cu excepția lui Victor Rebengiuc, care pare să se bucure de o a doua tinerețe la vârsta la care mulți actori spun ”adio!” scenei.

În jeansi, cu o cămașă deschisă la culoare lăsată peste pantaloni și încălțat cu sandale, actorul octogenar butonează de zor la telefonul mobil după un taxi, în vreme ce tot restul distribuției gravitează în jurul lui. Mirela Oprișor, Maria Obretin, Dana Dogaru, Ioana Anton, Vlad Ivanov și Marius Manole îl înconjoară cu multă căldură pe Victor Rebengiuc în fața Teatrului Bulandra, sala Toma Caragiu, de lângă parcul Grădina Icoanei din centrul Capitalei. Pe chipurile tuturor se pot vedea urmele efortului depus în spectacolul regizat de Andrei Șerban.

Piesa durează trei ore și presupune un consum de energie extraordinar, însă Victor Rebengiuc reușește cumva să-și păstreze prospețimea, ba mai mult, să-I binedispună și pe cei din jurul său. Ca un bunic pus pe șotii, Rebengiuc își păstrează zâmbetul pe buze până la sosirea taxiului în care urcă împreună cu Dana Dogaru. Galant, actorul îi deschide colegei de scenă portiera și apoi urcă în față, lângă șofer.

Victor Rebengiuc este căsătorit de 50 de ani cu actrița Mariana Mihuț și are un fiu. Este cunoscut publicului larg pentru rolurile Moromete, Apostol Bologa sau Tănase Scatiu, iar în ultimii ani a fost pe afișul unora dintre cele mai de succes lungmetraje românești, printre care Medalia de onoare sau Aferim!

Actorii din distribuția spectacolului Ivanov, la sfârșitul reprezentației

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net