Victor Slav a confirmat relația cu noua iubită! Cine este și cum arată tânăra

Ultima actualizare:
Raluca Silea, noua „cucerire” a lui Victor Slav
Raluca Silea, noua „cucerire” a lui Victor Slav

După ce în spațiul media au tot circulat zvonuri potrivit cărora Victor Slav și-ar fi refăcut viața, prezentatorul TV a confirmat că se bucură în prezent de atenția unei noi domnișoare. Se pare că cei doi au început să pună bazele relației de câteva luni bune, însă au dorit să păstreze discreția în legătură cu acest subiect, dat fiind faptul că cei doi se află încă în perioada de cunoaștere.

Dacă despărțirea de Bianca Drăgușanu l-a lăsat pe Victor Slav singur pentru o perioadă, iată însă că prezentatorul TV nu este degeaba numit unul dintre cei mai râvniți burlaci autohtoni. Hotărât să uite de fosta lui parteneră de viață, alături de care are și o fetiță, pe Sofia, Victor Slav își petrece din ce în ce mai mult timp în compania unei tinere sexy, care este cunoscută deja în showbiz, atât pentru silueta și formele sale, cât și datorită relațiilor sale din trecut.

Deși la început au fost discreți în privința relației lor, se pare că Victor și noua lui „cucerire” nu se mai ascund în prezent, cei doi petrecând sărbătorile de iarnă împreună și bucurându-se de o vacanță la Budapesta.

Cea care i-a furat inima prezentatorului TV este cunoscută în lumea mondenă sub denumirea de „Raluca Bombardiera” și s-a vehiculat chiar că aceasta s-ar fi numărat printre iubitele lui Tristan Tate, fostul partener al Biancăi Drăgușanu, cu care vedeta a început o relație imediat după despărțirea de Victor Slav, potrivit Cancan. Raluca Silea, pe numele ei real, este moldoveancă de origine și nu se sfiește să publice imagini senzuale pe rețelele de socializare, lăsându-ne să ne întrebăm dacă nu cumva Victor Slav se ghidează după un singur tipar atunci când vine vorba de alegerea femeilor din viața lui.

Victor Slav și-a refăcut viața amoroasă alături de o brunetă sexy
Victor Slav și-a refăcut viața amoroasă alături de o brunetă sexy

Cert este că prezentatorul de televiziune a confirmat relația cu Raluca, făcând și prima sa declarație în acest sens. „Am încercat să păstrăm discreţia cât mai mult timp posibil şi acelaşi lucru vom face şi de acum încolo, pe cât posibil. Suntem tineri, liberi, încercăm să ne cunoaştem cât mai bine şi să ne bucurăm de momentele frumoase pe care ni le oferă viaţa. Vă dorim un an fericit tuturor”, a declarat Victor Slav pentru wowbiz.ro.


    Victor Slav și-a refăcut viața amoroasă alături de o brunetă sexy Foto: Arhivă personală
Victor Slav și-a refăcut viața amoroasă alături de o brunetă sexy Foto: Arhivă personală

Ce relație au Bianca Drăgușanu și Victor Slav în prezent

Bianca Drăgușanu și Victor Slav păstrează legătura, deși s-au despărțit. Pe cei doi îi leagă în continuare fetița pe care o au împreună, Sofia Natalia. „În momentul actual, eu cu Victor suntem în relaţii bune. Chiar dacă ne-am despărţit, am rămas prieteni. Sofia, fetiţa noastră, are deja o personalitate foarte puternică şi ne mândrim amândoi cu asta, îşi alege singură rochiţele, cred că deja ştie ce vrea. Am văzut că îi place să stea foarte mult timp pe scenă, lucru care mă bucură”, mărturisea Bianca pentru Click!, în urmă cu ceva vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net