Victor Slav, în braţele unei bombe sexy, care l-a sărutat! S-a cuplat cu sosia Biancăi Drăguşanu?


    Victor Slav şi noua lui cucerire, într-un moment fierbinte în clubul din Sibiu Foto: Facebook
Victor Slav şi noua lui cucerire, într-un moment fierbinte în clubul din Sibiu Foto: Facebook

Nu doar Bianca Drăguşanu se afişează după despărţire în public cu alţi bărbaţi! Şi fostul ei soţ, Victor Slav, a început să fie surprins în compania altor domnişoare, care ar putea să-i devină iubite. La evenimentul de la Sibiu, de weekend-ul trecut, unde prezentatorul Kanal d şi prietenul lui Bogdan Vlădău, au fost invitaţi să anime atmosfera, Victor Slav a avut parte de o noapte firbinte, o blondă care îi seamănă parcă leit Biancăi Drăguşanu, fiind aproape lipită de el.

Victor Slav este şi va fi unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la noi, iar de când nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăguşanu, vedeta a devenit ţinta domnişoarelor apetisante. Aşa s-a întâmplat recent într-un club din Sibiu, unde Slav şi Vlădău au fost chemaţi să încingă atmosfera. Au făcut valuri în jurul lor la propriu, dar s-au cam încălzit şi ei.

Victor a cedat avansurilor tinerei şi a lăsat-o să-l sărute
Victor a cedat avansurilor tinerei şi a lăsat-o să-l sărute

Şi cum Vlădău abia s-a însurat cu frumoasa Gina Chirilă, Slav a fost vedeta serii. Liber de contract la capitolul viaţă amoroasă, prezentatorul de la Kanal d a fost nedezlipit de o tânără voluptoasă, care îi semăna perfect Biancăi, fosta lui parteneră de viaţă cu care are o fetiţă pe Sofia Natalia.

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu s-au despărţit în această vară

După mai bine de patru luni de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Victor Slav pare că vrea să își refacă viața amoroasă sau cel puţin aşa reiese din ultimele fotografii în care prezentatorul a fost surprins în ipostaze extrem de apropiate de o tânără domnișoară blondă. Femeia l-ar fi prins în mrejele iubirii  şi i-a tot şoptit vorbe dulci la ureche, ba chiar l-a sărutat tandru. Nici Victor se pare că nu a rămas insensibil la avansurile partenerei sale din club.

Victor Slav s-a fotografiat alături de tânăra sexy
Victor Slav s-a fotografiat alături de tânăra sexy

El i-a răspuns cu zâmbete în timp ce îţi ţinea mâinile în jurul taliei ei trase prin inel. Tot ce ştim despre noua cucerire a lui Victor este că se numeşte Daniela şi că adoră să pozeze în ipostaze provocatoare. La o simplă privire, nu putem să nu remarcăm asemănăarea izbitoare dintre ea şi Bianca Drăguşanu, semn că Victor nu a uitat-o pe mama fetiţei lui.    

Citeşte şi:

Cu ce l-a făcut de rușine Bianca Drăgușanu pe Victor Slav

Victor Slav a rămas şi fără iubită, şi fără emisiune

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
Franta Danemarca FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg