Victor Slav își deschide o afacere în pandemie. Lansează un bistro de fițe, în centrul Capitalei

Ultima actualizare:

    Victor Slav își deschide un bistro în plină pandemie de coronavirusfoto: arhiva personală
Victor Slav își deschide un bistro în plină pandemie de coronavirusfoto: arhiva personală

S-a lăsat de televizune, însă se lansează în forță în afaceri! Într-o perioadă în care mai toți artiștii au dat faliment cu afacerile lor, Victor Slav (40 de ani) se reinventează și devine om de afaceri. Fostul prezentator de la Kanal D a anunțat că își va deschide în două săptămâni un bistro la fițe, în zona Decebal, din Capitală.

Slav s-a asociat cu un bun prieten care are experiență în domeniul Horeca și vrea să facă bani în pandemie cu noul bistro, pe care l-a amenajat foarte cochet. “În două săptămâni dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domicililul clinților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O sa fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins”, a  anunțat Victor Slav, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D

Slav a cerut 500.000 de euro de la Poliția Română

Recent, Victor Slav a dat în judecată Statul Român, prin Ministerul Finanțelor Publice, și a cerut despăgubiri de 500.000 de euro, după ce a fost acuzat în mod eronat că a consumat substanțe interzise la volan. În urmă cu un an și jumătate, Victor Slav e a fost testat pozitiv la consumul de cannabis de către Poliția Rutieră, însă ulterior s-a dovedit că aparatul a greșit.

Slav se consideră victima unei erori judiciare, cu atât mai mult cu cât rezultatele de la probele biologice i-au fost aduse la cunoștință abia la câteva luni de la data la care i-au fost recoltate. Procesul nu a durat însă mult, iar judecătorii i-au respins acțiunea ca fiind inadmisibilă. S-a considerat că, în cazul lui Victor Slav, nu se poate pune problema de eroare judiciară, câtă vreme nu a venit ca urmare a unei hotărâri judecătorești și nici nu a fost reținut ori arestat în această cauză. Ba dimpotrivă, spun judecătorii, anchetarea și intergarea unei persoane asupra căreia planează suspiciunea că a comis o infracțiune repreintă o cauză legitimă. Însă decizia Tribunalului București nu este una definitivă și poate să fie atacată cu apel de către Victor Slav.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
anunt anda adam jpg
Banner Cătălina Ponor
nicoleta nucă jpg
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
4 gica petrescu si cezarina moldoveanu 4 jpg jpeg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net