Victor Slav plătește pensie alimentară pentru fetița lui! Ce sumă scoate tăticul din buzunar

Ultima actualizare:
Victor Slav și Sofia, pe când aceasta era doar un bebeluș
Victor Slav și Sofia, pe când aceasta era doar un bebeluș

Deși Victor Slav și Bianca Drăgușanu și-au spus „adio” în urmă cu cinci luni, fetița pe care o au împreună îi leagă în continuare. Victor scoate lunar din buzunar o sumă considerabilă de bani, considerată ca fiind pensie alimentară, pentru ca fetiței sale să nu-i lipsească niciodată nimic.

Victor Slav este un tătic responsabil și are o relație foarte apropiată cu micuța lui, Sofia, chiar dacă s-a despărțit în urmă cu câteva luni de mama celei mici, Bianca Drăgușanu. Deși au decis să se separe, cei doi prezentatori TV au stabilit să păstreze o relație amicală, de dragul fiicei pe care o au împreună.

Victor se ocupă în continuare și de partea financiară a statutului său de tătic, plătind un fel de pensie alimentară pentru micuța Sofia. Acesta petrece mult timp în compania fetiței lui, rețelele lui de socializare fiind pline cu imagini și filmulețe în care apare cea mică.

De aproximativ cinci luni de zile Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au decis să pornească pe drumuri separate, iar în tot acest timp, fetiţa lor, Sofia Natalia, a petrecut timp şi la mama şi la tata, dar şi la bunica ei maternă. Bianca și Victor au divorțat încă din 2014, însă ulterior au decis să mai dea o șansa relației lor. Deși de atunci au format în continuare o relație, Bianca aducând pe lume în 2016 și fetița cuplului, cei doi nu s-au mai căsătorit, fiind, din punct de vedere legal, divorțați.

Victor Slav petrece mult timp în compania fetiței lui
Victor Slav petrece mult timp în compania fetiței lui

Cum în cazul unui divorț părintele care nu a primit custodia trebuie să plătească pensie alimentară, a ieşit la iveală şi suma pe care Victor Slav i-o dă lunar Biancăi Drăguşanu pentru fetiţa lor. Potrivit unor surse apropiate familiei lor, citate de Cancan, prezentatorul TV scoate din buzunar peste 500 de euro.

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat un apropiat al Biancăi Drăguşanu pentru sursa anterior menționată.


    Victor Slav și Sofia, pe când aceasta era doar un bebelușFoto Instagram
Victor Slav și Sofia, pe când aceasta era doar un bebelușFoto Instagram

Ce relație au Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav păstrează legătura, deși s-au despărțit. Pe cei doi îi leagă în continuare fetița pe care o au împreună, Sofia Natalia. „În momentul actual, eu cu Victor suntem în relaţii bune. Chiar dacă ne-am despărţit, am rămas prieteni. Sofia, fetiţa noastră, are deja o personalitate foarte puternică şi ne mândrim amândoi cu asta, îşi alege singură rochiţele, cred că deja ştie ce vrea. Am văzut că îi place să stea foarte mult timp pe scenă, lucru care mă bucură”, mărturisea Bianca pentru Click!, în urmă cu ceva vreme.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net