Victor Slav, suspect de Covid-19. „M-a sunat mama speriată!”

Ultima actualizare:

    Victor Slav s-a testat pentru noul coronavirus la Institutul Marius Nasta din Bucureștifoto: arhiva personală
Victor Slav s-a testat pentru noul coronavirus la Institutul Marius Nasta din Bucureștifoto: arhiva personală

Vestea că Victor Slav a ajuns în miez de noapte, de urgență, la spital pentru a face un test Covid a pus pe jar luma mondenă. Imediat s-a speculat faptul că fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi infectat cu temutul virus SARS-CoV-2. Joi dimineață, Victor Slav a divulgat rezulatul testului Covid, făcut la Institutul Marius Nasta din București.

Fostul prezentator de la Kanal D Victor Slav a ajuns, miercuri seară, de urgență la spital, suspect de infectare cu SARS-CoV-2. Victor Slav s-ar fi prezentat singur la Institutul Marius Nasta, la ora 22.30, și ar fi cerut să fie testat pentru noul coronavirus.

Victor Slav a intrat în camera de gardă și a cerut să fie testat de urgență. Pe Victor Slav l-a apucat miezul nopții la spital în așteptarea rezultatului testului, pe care l-a și făcut public în această dimineață, pe contul personal de Instagram. „M-a sunat mama speriată că aș avea Covid. Nu am Covid! Nu înseamnă că dacă mergi la un spital sau la o clinică să îți faci un test ești și infectat deja. Testul meu este negativ, așa că sunt apt de muncă. Sunt sănătos tun!”, a declarat fostul prezentator tv, într-un InstaStory.

Victor Slav și-a deschis restaurant în plină pandemie de coronavirus

Într-o perioadă în care mai toți artiștii au dat faliment cu afacerile lor, Victor Slav (40 de ani) s-a reinventat și a devenit om de afaceri. Fostul prezentator de la Kanal D și-a deschis, recent, un bistro de fițe, în zona Decebal din Capitală. Slav s-a asociat cu un bun prieten care are experiență în domeniul Horeca și vrea să facă bani în pandemie cu noul bistro, pe care l-a amenajat foarte cochet.

“Avem un meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat, care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă ca e numai pentru vip-uri. O sa fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins”, a anunțat Victor Slav, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg