Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

12 aprilie 2021
image
Victor Socaciu este internat în spitalSursă foto: Arhivă personală

Victor Socaciu, cântăreț de muzică folk, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, la scurt timp după ce a participat la un festival organizat chiar de către el. La această oră se află internat în spital.

Victor Socaciu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică folk din România, se numără printre artiștii care au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Acesta a fost diagnosticat în urmă cu două zile și transportat la spital întrucât starea sa  de sănătate este una fragilă, iar plămânii îi sunt puternic afectați.

Victor Socaciu are un istoric medical complex, de-a lungul timpului ajungând de mai multe ori pe mâna medicilor pentru diferite intervenții. Cântărețul are și diabet, iar în urmă cu câțiva ani a avut nevoie de un transplant renal. 

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul “Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991. Organizatorii, printre care și Victor Socaciu, au ținut cont de regulile impuse de autorități, iar evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

“În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, transmitea Victor Socaciu, cu puțin timp înaintea desfășurării evenimentului, potrivit Cancan.ro.

Citește  și:

Victor Socaciu și-a serbat fata care îi seamănă leit!

Victor Socaciu e un tată și un bunic fericit, la 67 de ani

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png