Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

image
Victor Socaciu este internat în spitalSursă foto: Arhivă personală

Victor Socaciu, cântăreț de muzică folk, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, la scurt timp după ce a participat la un festival organizat chiar de către el. La această oră se află internat în spital.

Victor Socaciu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică folk din România, se numără printre artiștii care au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Acesta a fost diagnosticat în urmă cu două zile și transportat la spital întrucât starea sa  de sănătate este una fragilă, iar plămânii îi sunt puternic afectați.

Victor Socaciu are un istoric medical complex, de-a lungul timpului ajungând de mai multe ori pe mâna medicilor pentru diferite intervenții. Cântărețul are și diabet, iar în urmă cu câțiva ani a avut nevoie de un transplant renal. 

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul “Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991. Organizatorii, printre care și Victor Socaciu, au ținut cont de regulile impuse de autorități, iar evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

“În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, transmitea Victor Socaciu, cu puțin timp înaintea desfășurării evenimentului, potrivit Cancan.ro.

Citește  și:

Victor Socaciu și-a serbat fata care îi seamănă leit!

Victor Socaciu e un tată și un bunic fericit, la 67 de ani

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
Foto Fb politia Romana
Criza economica criza financiara FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg