Victor Socaciu, obligat să plătească o sumă uriaşă la pensia alimentară

Ultima actualizare:
Oana, soția  lui Georgică  Cornu, a slăbit  în ultimii doi  ani 30 kg cu o  dietă strictă
Oana, soția lui Georgică Cornu, a slăbit în ultimii doi ani 30 kg cu o dietă strictă

Război total pe banii de pensie alimentară. De la 500 de lei cât a fost stabilită iniţial la notar, partea pe care Victor Socaciu o are de plătit fiului său a crescut simţitor. După ultimul calcul, instanţa a decis că artistul are să-i plătească lui Victoraş o diferenţă de peste 25.000 de lei.

Banii au fost un motiv de scandal permanent între Marina Almăşan (49 de ani) şi Victor Socaciu (64 de ani). Vedeta de la TVR i-a reproşat mereu fostului soţ că nu-i plăteşte fiului lor pensia cuvenită. Pe de altă parte, artistul a dovedit cu acte în instanţă că şi-a făcut datoria de tată. Dacă în martie 2012, atunci când s-au despărţit la notar, Almăşan a fost de acord ca fostul soţ să dea câte 500 de lei lunar pentru întreţinerea lui Victoraş (18 ani), după câteva luni s-a răzgândit. L-a acţionat în judecată şi a solicitat instanţei 25% din indemnizaţia pe care o primea de la Camera Deputaţilor, dar şi din drepturile de autor venite de la Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor şi Credidam. Instanţa a fost de acord ca pensia să fie majorată la 1.100 de lei lunar. În plus, Socaciu urma să-i plătească lună de lună câte 400 de lei: în total 1.500 de lei. A urmat apoi un al treilea proces. Prezentatoarea de televiziune a solicitat din nou recalcularea pensiei în concordanţă cu veniturile pe care Socaciu le are din poziţia de consul în Canada. Aşa se face că pe 5 noiembrie, magistraţii de la Judecătoria Câmpina s-au pronunţat.

”Majorează pensia de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului cu suma de 25.065,5 lei, reprezentând cota procentuală de 25% din venitul net obţinut în calitate de consul. Obligă pârâtul să plătească reclamantului 2.100,2 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată în soluţia dată.

”Sperăm să dea banii de bunăvoie, altfel vom apela la un executor judecătoresc. Este o obişnuinţă a taţilor ca să plătească pensia după ce sunt daţi în judecată”, ne-a declarat Diana Macovei, avocata Marinei. Victor Socaciu s-a arătat consternat de hotărârea judecătoarei.

”Este incredibil! Sunt complet înmărmurit de ce s-a întâmplat. Nu s-a ţinut cont de nimic din ce am depus la dosar, chitanţe, documente. Pe lângă faptul că am demonstrat că Marina îmi datora 14.000 de lei, nu s-a luat în calcul nici plata alocaţiei pe care am făcut-o lună de lună. Voi merge la apel”, a declarat, pentru Click!, trubadurul.

Cei peste 25.000 de lei reprezintă diferenţa între alocaţia stabilită anterior şi veniturile obţinute de Socaciu în Canada (6.000 de dolari canadieni pe lună), calculată pentru perioada aprilie 2014-mai 2015, când Victoraş era încă minor. După majorat, tatăl şi fiul s-au înţeles ca alocaţia să fie de 700 de dolari lunar.

Ce sexy s-a făcut rivala Marinei Almăşanu!

Are 46 de ani și arată ca la 20! Oana Cornu a slăbit foarte mult în ultima perioadă, astfel că afișează acum o siluetă de invidiat. Poartă rochii decoltate și reușește să întoarcă toate privirile.Alimentația și sportul au transformat-o pe Oana Cornu într-o femeie dorită de mulți bărbați. Mănâncă puțin și des, astfel că în doi ani frumoasa blondină a reușit să topească 30 kg. ”Procesul de slăbire l-am început în 2013. Anul trecut am dat jos 25 kg, iar anul acesta încă cinci. Mănânc orice, dar des și în cantitate mică, de la fructe și până la prăjituri sau pizza. Ultima masă poate fi și la ora 22.00. Pot respecta regimul pentru că am restaurant și îmi gătește bucătăreasa orice. În plus, fac mult sport”, a mărturisit, pentru Click!, soția afaceristului Georgică Cornu (60 de ani). Dacă în urmă cu doi ani, aceasta cântărea 95 kg, acum are 65 kg, iar la 1,76 metri înălțime cât are, Oana arată ca un manechin.

Georgică  Cornu
Georgică Cornu

”Am ajuns la kilogramele pe care le-am avut la 24 de ani, înainte să-l cunosc pe Georgică”, ne-a mai spus timișoreanca. După ce a slăbit atât de mult, și-a schimbat toată garderoba. Își permite să poarte ținute care-i pun în evidență silueta de viespe. Cornu își va vedea soția sexy peste fix o săptămână. Pe 11 noiembrie, va avea loc un nou termen în procesul de divorț, când se vor lua în discuție expertize contabile. Cei doi sunt în divorț de patru ani, după ce Oana a aflat că Georgică o înșela cu Marina Almășan (49 de ani). Despărțirea în acte nu s-a produs în tot acest timp, din cauza faptului că la mijloc este vorba de averea, pe care au strâns-o în 17 ani de căsnicie. 

«Regele asfaltului», probleme cu legea

Georgică Cornu, supranumit ”regele asfaltului” din Banat are mari probleme cu legea. De doi ani încoace a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală și spălare de bani în patru dosare penale. Ba a fost reținut și arestat preventiv, ba pus sub control judiciar. În urmă cu o lună, iubitul Marinei Almășan a fost ridicat din nou de mascați și dus la audieri. Și-a petrecut noaptea după gratii, dar a doua zi a fost pus sub control judiciar de judecători. Este acuzat că firmele în care era asociat au utilizat facturi false pentru achiziții fictive de materiale de construcții pentru care deduceau ilegal TVA și diminuau impozitul pe profit, aducând astfel un prejudiciu bugetului statului în valoare de 10 milioane euro.


    Georgică  Cornu
Georgică Cornu
image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png