Victorie românească la Berlinală! Tudor Istodor a plecat acasă cu un premiu

simeon stalpnicul png
Tudor Istodor și premiul câștigatFoto: Facebook

La Berlin, în această perioadă, are loc Festivalul de Film, al cărei mascotă este ursul, aceeași ca a orașului-capitală a Germaniei. Anul acesta, și românii au fost apreciați și nominalizați la câteva trofee.

Actorul care poate fi văzut la Teatrul Metropolis, Tudor Istodor (32 de ani), a fost desemnat European Shooting Star la Festivalul de Film de la Berlin. Fiul Maiei Morgenstern este extrem de solicitat în filme și piese de teatru. Mai mult, de curând, a avut șansa să și joace pe aceeași scenă cu celebra lui mamă.

Maia şi Tudor au fost pe acelaşi afiş în "De la Caragiale la Şalom Alehem", “Hamlet”, „Tango Final”, “Tragedie dentară”, dar şi în filmul „Domnişoara Christina”.

Tudor Aaron Istodor este unul dintre cei zece tineri actori europeni care au fost selectaţi în programul Shooting Stars, organizat de European Film Promotion (EFP) şi ajuns la cea de-a 20-a ediţie.

simeon stalpnicul png
Tudor IstodorFoto: Facebook

România se află pe lista celei de-a 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, care s-a deschis joi, 9 februarie. În competiția oficială a fost selectat lungmetrajul ”Ana, mon amour”, în regia lui Călin Peter Netzer. Ecranizarea filmului s-a făcut după un cunoscut roman al lui Cezar Paul-Bădescu. 

Competiţia oficială a Berlinalei 2017 cuprinde 18 filme, care vor concura pentru cele două trofee importante ale festivalului – Ursul de Aur şi Ursul de Argint.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Soldat ucrainean pe un tanc rusesc abandonat in Harkov FOTO Profimedia
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
image
image
image
image
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png