Videanu și Minune și-au umflat mușchii pe plajă. Cine i-a "umilit" la pectorali. În Mamaia a fost "potop" de vedete

10 iulie 2020
article img
Adriean Videanu, pregătit de plajă cu servieta de tablefoto: BLITZ

Weekend frumos şi agitat pe Litoral, acolo unde fotoreporterii Click! au surprins, la relaxare, vedete din toate domeniile. Din cauza pandemiei de coronavirus, mulți au dat Riviera Franceză pe faleza de la Mamaia și plimbările cu iahtul pe Mediterană, pe o partidă cinstită de table, la cearșaf.

Adriean Videanu (58 de ani), fost ministru al Economiei, fost primar general al Capitalei, a bifat condica și anul acesta pe litoralul românesc, în stilu-i caracteristic: cu tablele la subraț, cu freza pe spate și cu colecția de bermude colorate în bagaj. Pentru vara lui 2020, Adriean Videanu a ales pantaloni de plajă cu ancore și săgeți colorate, dar au fost veri în care nu a ieșit din roz-bombon sau bleu-ciel.

article img
Adriean Videanu, surprins de fotoreporterii Click!, pe plaja Caelia din Mamaiafoto: BLITZ

Observăm în poza de mai sus că Adriean Videanu a avut nefericita inspirație să se așeze la doi pași de Jorge, da, acel Jorge (38 de ani), sex-simbol pe Instagram, în videoclipuri și în emisiuni TV, tatuat, "lucrat" și fix cu 20 de ani mai tânăr. Ca să rămânem în zona cutiei de table, alăturarea a fost un fel de "marți" pentru Adriean Videanu și un "6-6 poartă-n casă" pentru Jorge, care la rândul lui a fost eclipsat de soția bombă-sexy, pe care v-am arătat-o aici.

article img
foto: Blitz

article img
Adriean Videanu, surprins de fotoreporterii Click!, pe plaja Caelia din Mamaiafoto: BLITZ

Adrian Minune, bălăceală cu brățări de 20.000 de euro

Tot la Mamaia ne-am întâlnit și cu Adrian Minune (45 de ani), care rămâne fidel activităților estivale cu care ne-a obișnuit. Artistul se simte bine pe litoralul românesc, își aduce mereu familia, își plimbă soția cu ski-jetul, se răcorește cu vin rece pe plajă, se joacă în apă cu copiii lui, cu nepoții, cu copiii prietenilor lui, în general cu toți copiii care vin la el pentru poze și autografe.

article img
Adrian Minune n-a lăsat nici anul acesta acasă brățările de 20.000 de eurofoto: Blitz

De remarcat brăţările de la mâna solistului, peste 10 la număr, care însumate costă cât o maşină bună. Se pare că Adrian a făcut o pasiune pentru celebrele “tennis bracelets”, din aur cu diamante, pe care nu le găseşti sub 2.000 de euro bucata. În funcţie de metalul în care sunt încrustate micile diamante, dar şi în funcţie de numărul pietrelor preţioase, o “tennis bracelet“ poate costa de la 2.000 € până la 100.000. Numele lor vine de la jucătoarea de tenis Chris Evert, care a evoluat cu succes între anii 1972-1989, şi care şi-a pierdut brăţara cu diamante în timp ce juca la US Open, în 1978. A cerut ca jocul să fie oprit până când brăţara ei va fi găsită. Din acea zi, modelul respectiv s-a numit “tennis bracelet”.

Mitică Dragomir și Ilie Năstase au preferat plimbările

article img
Ilie Năstase face aerosoli pe bicicletă, pe faleza din Mamaiafoto: BLITZ

article img
Dumitru Dragomir a fost și el la mare, însă nu a facut plajăfoto: BLITZ

Citește și:

FOTO Soția lui Jorge nu-și arată vârsta. A atras toate privirile pe plajă, cu sutienul decupat

Daniela Crudu şi-a expus la mare trupul cu operaţii de 25.000 €. Toți bărbații au întors capul după ea