VIDEO Adela Popescu și Radu Vâlcan își prezintă noua casă. Lux în fiecare cameră

Ultima actualizare:

    Imagini cu noua locuință a cuplului Adela Popescu și Radu VâlcanFoto: Arhivă personală/Colaj Click!
Imagini cu noua locuință a cuplului Adela Popescu și Radu VâlcanFoto: Arhivă personală/Colaj Click!

Având în vedere că cei doi soți își măresc familia, Adela Popescu fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil, era necesară și o schimbare de „peisaj”.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat în casă nouă și le-au arătat și urmăritorilor lor din mediul virtual cu cine au colaborat pentru această etapă a vieții lor, dar și cum arată interiorul locuinței în care îl vor crește pe cel de-al treilea copil al lor.

Imagini din noul cămin al cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan

Actrița a luat o pauză de la filmările emisiunii „Vorbește lumea”, unde prezenta alături de Cove, având în vedere sarcina sa avansată, așa că a putut să își concentreze întreaga energie pe organizarea și dotarea noii locuințe.

„Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat recent în noua lor casă, unde beneficiază de mai mult spațiu pentru familia lor în creștere. Au optat pentru un stil minimalist, foarte cald și primitor, unde atât ei, cât și copiii să se simtă foarte bine. Conceptul de amenajarea a fost realizat de noi, în conformitate cu dorințele și nevoile familiei”, anunță compania care i-a ajutat pe cei doi soți să-și transforme casa visurilor lor în realitate.

Recent, cei doi au făcut un tur mai amănunțit și al bucătăriei lor, în funcție de cum au fost camerele gata, probabil. Aceștia au publicat imaginile cu noul lor cămin imediat după ce s-au întors din Maldive, acolo unde au fost cu cei doi băieți ai lor și cu familia Laurei Cosoi. Adela Popescu a publicat pe Instagram câteva imagini din casa în care s-au mutat și unde, spune ea, bucătăria e piesa de rezistență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net