VIDEO Adevăratul motiv pentru care Catanga şi Pădureanu fac nuntă după 24 de ani de relaţie


    Cornelia Catanga şi Aurel PădureanuFoto: Arhiva Click
Cornelia Catanga şi Aurel PădureanuFoto: Arhiva Click

Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au o relaţie de peste două decenii şi un băiat, Alexandru, care e mândria părinţilor, însă de abia anul acesta şi-au oficializat relaţia.

Cei doi artişti, care au finalizat actele de căsnicie de abia acum două zile, iar Catanga a realizat că este căsătorită pentru prima oară în viaţa ei.

"Nu prea ştiu să mă iscălesc Cornelia Catanga Pădureanu. Pentru prima dată în viaţă sunt căsătorită", a spus cântăreaţa, la emisiunea Click! de la Prima TV.

Întrebaţi cum e să fie în sfârşit căsătoriţi, Pădureanu a recunoscut că e un lucru minunat, aşa cum a fost relaţia lor mereu: "E minunat, Cornelia e o fiinţă sensibilă. Totdeauna am căutat să nu existe neînţelegere. Am căutat ca Alex să fie cu mult bun simţ. Chiar spuneam că ne-am săturat de vedetisme. Trebuie să apari cu capul plecat".

Catanga a recunoscut că există certuri, dar mare parte dintre ele sunt cauzate de fiul lor, pentru că ea e mai impulsivă, iar soţul ei mai temperat.

"Trebuie să ne bucurăm, avem un copil minunat. Cine spune că nu există discuţii sau certuri, minte. La noi există pentru că el îl ia apărarea lui Alex. Dacă îl cert eu, se uită urât la mine. Dacă îl ceartă el, se uită urât la mine", a dezvăluit Catanga.

Fiul lor i-a convins să facă nunta
Fiul lor i-a convins să facă nunta

În plus, motivul pentru care au făcut nuntă, deşi ei nu simţeau neapărat nevoia, a fost Alexandru, care a insistat să îşi vadă mama mireasă.

"Această nuntă am făcut-o mai mult de dragul fiului meu, îşi doreşte atât de mult să mă vadă mireasă. Trebuia să fie nunta, dar din cauza unor impedimente, nu am mai putut, dar facem în toamnă, o să fie surpriză", a subliniat artista.

Diana a vrut să afle cum au reuşit totuşi să fie la fel de îndrăgostiţi după 24 de ani de relaţie, Catanga a spus că Pădureanu are mereu grijă să îi facă câte o surpriză zilnic.

"Peste câteva zile o să plecăm în vacanţă, în fiecare zi, dacă nu, la două zile, primesc flori. Terasa mea e plină cu flori", a completat Catanga.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg