VIDEO Adrian Țuțu, primul câștigător de la "Românii au talent", s-a reinventat: "Astăzi simt că trăiesc un vis"

image
Adrian Țuțu: 2021 și 2011foto: Colaj Click!

Adrian Țuțu, primul câștigător al show-ului "Românii au talent", în 2011, nu s-a lăsat de muzică și revine în atenția fanilor cu o nouă piesă și cu un nou videoclip. Melodia se numește "Merg pe mare", iar solistul ne-a povestit cum au decurs filmările acestui proiect.

Tânărul de 29 de ani a fost carantinat, deoarece filmările videoclipului au avut loc în Grecia, declarată zonă roșie, el nefiind vaccinat. "Până să mă întâlnesc cu prietenul meu, Vasilis, care deținea majoritatea yacht-urilor din Thassos, era să fim blocați 9 ore pe un vas de croazieră, pe care ne-am urcat. Și asta pentru că vorbisem cu cel care le deținea, el neînțelegând însă ce vrem să facem. Ne-a pus la dispoziție vasul, dar cu încă 60 de turiști, iar asta ne-a dat peste cap și ne-a mai ținut 2 zile în Grecia. Lucru care ne-a băgat în carantină, pentru că de pe 1 august Grecia a intrat în zona roșie", ne-a spus Adrian Țuțu, cel care în 2011 câștiga 120.000 de euro la emisiunea de la PRO TV.

image
Adrian Țuțu a filmat videoclip în Thassosfoto: arhivă personală

"În ultimii ani am tot lucrat la visul meu, să pot ajunge independent. Mi-am dorit un studio profesional, unde să îmi pot face muzica exact așa cum vreau eu și, cu ajutorul lui Dumnezeu, astăzi am tot ce mi-am dorit. Nu m-am oprit la studio, pentru că am vrut să fiu independent cu totul și am reușit să îmi iau și aparatura necesară pentru realizarea clipurilor și pozelor, pentru a avea un pachet complet. Au fost multe care m-au tras în jos, dar nu m-am oprit. Când mulți au crezut că nu mai pot face nimic, eu am investit în mine, pentru a mă dezvoltă mental, și toată investiția asta începe să dea roade", ne-a mai povestit Adrian.

De ce a dispărut din mediul online

"Pentru tot ce am acum am muncit din greu, acesta fiind motivul dispariției mele din mediul online, din ultimii ani, dar nu regret o secundă, pentru că astăzi simt că trăiesc un vis. Am tot ce mi-am dorit și fac tot ce îmi doresc, asta este pentru mine adevărată fericirie! Tot de aici pleacă și piesă <Merg pe MARE>, o piesă care nu te lasă să rămâi jos, o piesă care te ridică și îți dă puterea să mergi mai departe și, în loc să te lași înecat, să înveți să mergi pe mare. În toată această perioadă mi-am făcut mulți prieteni în țară, cât și în străinătate, lucru care mă ajută în fiecare zi. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor prietenilor mei care au luat parte la realizarea acestui proiect. Mulțumesc Mike pentru buggie, Vasilis pentru yacht, celor de la “La Scala” pentru suport și tuturor oamenilor care m-au susținut necondiționat! Țin să mai anunț că mai am multe proiecte deja pregătite și multe idei, pe care sunt gata să le pun în practică, pentru că acum nu mă mai ține nimic pe loc", a mai spus solistul.

Citește și:

Ce mai face primul câştigător de la “Românii au talent”

Primul câștigător de la Românii au talent: ”Am fost dezamăgit de anumite persoane”

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg