VIDEO Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. Tort superb, ținută mulată și toată familia alături

image
Amalia Năstase, alături de toată familia eifoto: Instagram

Amalia Năstase, alias Doamna Amalia, așa cum este cunoscută în mediul online datorită vlog-ului cu același nume, a împlinit sâmbătă, 20 martie, 45 de ani. Nu degeaba aniversarea coincide cu Ziua Internațională a Fericirii. Imaginile de la petrecere vorbesc de la sine

Amalia Năstase a suflat sâmbătă în lumânări aniversare, montate pe un tort uriaș, din bezea. A avut lângă ea cele mai dragi ființe, soțul Răzvan Vasilescu, pe fiul lor, Toma, dar și pe Alessia și Emma, fiicele ei adolescente, din mariajul cu Ilie Năstase. De la petrecerea restrânsă nu au lipsit prieteni apropiați, precum Vlăduț Munteanu și soția lui, Andreea Oroz Munteanu sau Mihai Bobonete, starul din "Las Fierbinți", care a transformat petrecerea într-un veritabil număr de stand-up comedy.

image
Tortul Amaliei Năstasefoto: Instagram

Îmbrăcată într-o ținută marca Dana Budeanu, Amalia Năstase a făcut câteva piruete care i-au pus în evidenția silueta, pe care și-a modelat-o cu efort și ambiție. Într-un interviu pentru Click! de fix acum un an, Amalia povestea că lupta ei a plecat de 97 kg, iar rezultatele au fost uimitoare: a slăbit până la 66 kg.

Și-a dorit de ziua ei o... ambulanță

Ambasador al Fundaţiei Salvaţi Copiii, Amalia Năstase a avut o dorință specială de ziua ei. Ea și-a rugat prietenii să facă o donație care ar ajuta enorm Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. "Azi e ziua mea, vreau tort. Dacă mă iubiți, dar și dacă nu mă iubiți, dar vreți să mă vedeți că mănânc tort, dați și voi câte 10 ron la linkul din bio. Cel mai mare spital de pediatrie din țară, Grigore Alexandrescu, rămâne cu o singură ambulanță, după ce patru din cele cinci pe care le are în prezent vor fi casate. Nici cea rămasă nu mai are viață lungă, este veche de peste 15 de ani și se strică frecvent. Fără o ambulanță funcțională, copiii care au nevoie de ajutor medical urgent și de specialitate ajung mai greu la tratament, pentru unii intervenția este vitală. Ambulanța cu targă și scaune, așa cum ne-au explicat medicii, costă 77.290 Euro", a scris Amalia pe Instagram.

image
Amalia Năstase, apel umanitar pentru Spitalul de Copii Grigore Alexandrescufoto: Instagram

Citește și:

EXCLUSIV Amalia Năstase, despre viața la 97 kg, meniul de acum și criza în afaceri: "Ne-a afectat din plin"

Amalia Năstase nu face economii: «La mine în mână banii se topesc!»

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
marcela fota
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif