VIDEO Anca Serea și Adi Sînă se mută din nou cu cei 6 copii. Cum arată vila de 500.000 de euro

Ultima actualizare:

    Adi Sînă și Anca Serea s-au mutat în casă nouăfoto: Facebook
Adi Sînă și Anca Serea s-au mutat în casă nouăfoto: Facebook

Anca Serea și Adrian Sînă se mută din nou. Nu foarte departe, la doar câteva sute de metri de vechea locuință, în același cartier din Pipera. Pentru că cei șase copii au crescut și, totodată, și nevoile, prezentatoarea tv împreună cu solistul și-au cumpărat o vilă mai spațioasă, în valoare de 500.000 de euro. Au vândut vechea vilă, iar deocamdată sunt în etapa de renovare și mobilare!

Au locuit foarte mult timp în Cernica, în Cartierul Black Swan, fiind vecini cu Smiley și Andreea Bănică. În toamna anului 2019, Anca Serea și Adrian Sînă au decis să facă o relocare importantă, pentru că pierdeau două sau trei ore în trafic doar pentru a ajunge la școlile sau la locurile de muncă, plecau dimineața de acasă și mai veneau doar seara. Din Cernica, Anca și Adi s-a mutat în Pipera, într-o casă la fel de mare, iar cel mai mult le-a convenit faptul că școala copiilor precum și locurile de muncă sunt foarte aproape. Casa este cochetă, dar pe parcurs și-au dat seama că nu mai este chiar atât de încăpătoare, mai ales că cei șase copii ai lor au crescut, iar unii dintre ei au nevoie de camere individuale.


    Aceasta este noua casă a familiei
Aceasta este noua casă a familiei

Anca Serea: "Aveam nevoie de spațiu, copiii au crescut, au crescut și nevoile"

Cel mai mic dintre copii este Leah și a împlinit în august doi ani, așa că nu mai este suficient spațiu pentru desfășurare. Soluția a fost o casă mai mare, iar prezentatoarea de la Prima Tv și artistul au decis să investească într-o locuință mai încăpătoare, mai luminoasă, mai ales că uneori vin rudele lor, prietenii copiilor.


    Vila se află în renovărifoto: Facebook
Vila se află în renovărifoto: Facebook

"Da, este adevărat, am schimbat locuința. De curând ne-am luat o casă în același cartier, în apropierea celei în care am locuit până acum. Aveam nevoie de spațiu, copiii au crescut, au crescut și nevoile. Deocamdată nu ne-am mutat, pentru că suntem în renovare și suntem în căutare de mobilă pentru căsuță. Cei mici sunt foarte entuziasmați, se adaptează foarte ușor cu noul loc, nu ne facem griji", ne-a spus Anca Serea.


    Vila are o curte luminoasăfoto: Facebook
Vila are o curte luminoasăfoto: Facebook

Vila cu etaj este amplasată într-o zonă foarte bună, beneficiază de o grădină/curte generoasă, astfel că piticii ei se vor putea juca în voie, iar prețul este cel specific zonei, aceasta costând în jur de 500.000 de euro. Practic, cheltuielile sunt doar cele pentru renovarea și mobilarea spațiului, având în vedere că a vândut un bun, iar câștigul a fost investit în altul, de aceeași valoare. Dacă lucrările decurg bine și găsește mobila potrivită, marea familie va putea petrece sărbătorile de iarnă într-o casă noua, super spațioasă.  

image
image
image
image
image
image
banner catinca roman png
img jpg
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net