VIDEO Anda Adam o imită la greu pe rivala Bianca Drăgușanu

image

Au împărţit acelaşi bărbat, însă acum fiecare e la casa ei. Anda Adam s-a logodit de curând cu Sorin, instructorul ei de fitness, iar Bianca Drăguşanu l-a recucerit pe Victor Slav. Cu toate acestea, solista nu-i dă pace ”rivalei” şi ba o ironizează, ba o copiază.

Blondă, cu extensiile şiroind în bucle pe umeri, cu lentilele de contact de un albastru cristalin şi cu silicoanele sărind obraznic din sutien! Iată descrierea care te duce direct cu gândul la Bianca Drăguşanu (31 de ani), care mai nou s-a ales cu o sosie la care nu s-ar fi aşteptat. Fosta sa rivală în amor, Anda Adam (34 de ani), pare să nu fi trecut nici acum de şocul despărţirii de Victor Slav, bărbatul cu care a trăit şase ani şi care s-a însurat cu Bianca.

Zilele trecute, Anda a anunţat cu surle şi trâmbiţe că este în culmea fericirii, ea primind inelul de logodnă de la antrenorul de fitness Andrei Sorin. În loc să se mândrească cu bijuteria, Anda şi-a şocat fanii, postându-şi zilnic pe Facebook poze cu noul său look, în care este leită Bianca.

bianca dragusanu 7 jpeg

Cu greu le deosebeşti, pentru că Anda afişează cu ostentaţie tot arsenalul de seducţie al Biancăi. Aceasta din urmă este şi ea la un pas de a ajunge din nou la altar cu Victor.

image
Andrei Sorin (28 de ani), un instructor de fitness la fel de musculos ca Slav, i-a dat inelul Andei după doar două luni de relaţie.

“Într-o relaţie sunt doi oameni, nu există un singur vinovat atunci când ceva merge rău. Mi-am asumat şi eu greşelile mele şi în momentul de faţă suntem bine. Aşa am vrea să şi rămânem”, a spus Victor Slav, pentru Click! Şi cum dragostea pluteşte în aer, şarmantul brunet nu exclude posibilitatea de a ajunge din nou în faţa altarului. “Niciodată să nu spui niciodată. Nu-mi pot da seama acum, dar, dacă e să se întâmple, nu consider că ar fi ceva rău”. Prezentatorul de la Antena 1 ştie şi cum va arăta sfârşitul de an, în doi: "De Revelion, mi-ar plăcea să merg undeva unde e cald, eu sunt născut vara şi îmi place căldura".

image
Victor Slav (34 de ani) a fost iubitul Andei timp de şase ani. În 2012 s-au despărţit, iar la puţin timp s-a cuplat şi apoi s-a căsătorit cu Bianca.
maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
horoscop
varf de lance vechi de 2 000 de ani FOTO MJI jpg
Convoi de civili atacat in regiunea Harkov FOTO SBU jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg