VIDEO Andra, mesaj optimist ├«n cel mai nou videoclip, Barcelona: ÔÇ×Hai s─â uit─âm de griji!ÔÇŁ

image
Andra, ├«n cel mai nou videoclip, ÔÇ×BarcelonaÔÇŁFoto: Captur─â Video

Andra, al─âturi de Dony ╚Öi Matteo, au c─âl─âtorit virtual ├«n Barcelona, pentru a filma clipul pentru cea mai nou─â pies─â a celor trei arti╚Öti, ├«n colaborare. Ace╚Ötia s-au g├óndit c─â dac─â vacan╚Ťele au fost anulate sau am├ónate, de frica infect─ârii cu COVID-19, m─âcar prin intermediul clipului admiratorii lor s─â poat─â ie╚Öi pu╚Ťin din cotidian.

Noul single, cu ritmuri latino ╚Öi influen╚Ťe reggae, propune publicului o evadare din prezent ╚Öi o realimentare cu optimism. Piesa este ├«n limba englez─â ╚Öi ne duce cu g├óndul la vacan╚Ťele relaxate ce erau planificate cu grij─â, ├«nainte ca pandemia Covid-19 s─â schimbe situa╚Ťia drastic.

Andra, piesă nouă, alături de Dony și Matteo

ÔÇ×Barcelona este ora╚Öul meu preferat din Europa! De c├óte ori am ajuns acolo, ├«n vacan╚Ť─â, mi s-a p─ârut c─â timpul st─â ├«n loc. Este destina╚Ťia perfect─â pentru cupluri ╚Öi nu numai, iar ├«n aceast─â perioad─â ├«n care, pentru siguran╚Ťa noastr─â ╚Öi a celor din jur, am stat acas─â, i-am dus foarte mult dorul.

Sper ca piesa să aducă în sufletele fanilor bucuria pe care o aduce o escapadă cu persoana iubită și să ne ajute să privim cu optimism spre viitor!", a declarat Andra.

ÔÇ×Piesa "Barcelona" prelunge╚Öte vara, sentimentul de libertate ╚Öi aventur─â. Asta e dorin╚Ťa noastr─â, de a pune vara ├«ntr-o pies─â care s─â te fac─â s─â dansezi, s─â visezi. Este o colaborare la care ╚Ťin mult, a fost o pl─âcere s─â ├«nregistrez piesa ╚Öi s─â filmez clipul cu Andra ╚Öi cu MatteoÔÇŁ, a declarat Dony.

ÔÇ×Nicio var─â f─âr─â o vacan╚Ť─â de vis, nicio rela╚Ťie f─âr─â pasiune!┬áA╚Öa cred c─â trebuie s─â ne tr─âim via╚Ťa ╚Öi despre asta c├ónt─âm. Piesa Barcelona are influen╚Ťe reggae ╚Öi sound-ul exotic ├«mi define╚Öte bine stilulÔÇŁ, a spus ╚Öi Matteo.┬áVideoclipul piesei a fost filmat ├«n condi╚Ťii deosebite de siguran╚Ť─â, adaptate noului context.

Angelina Jolie (2) jpg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
ema uta bun png
anca dinicu (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
alec baldwin jpeg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg