VIDEO Andra, mesaj optimist în cel mai nou videoclip, Barcelona: „Hai să uităm de griji!”

Ultima actualizare:

    Andra, în cel mai nou videoclip, „Barcelona”Foto: Captură Video
Andra, în cel mai nou videoclip, „Barcelona”Foto: Captură Video

Andra, alături de Dony și Matteo, au călătorit virtual în Barcelona, pentru a filma clipul pentru cea mai nouă piesă a celor trei artiști, în colaborare. Aceștia s-au gândit că dacă vacanțele au fost anulate sau amânate, de frica infectării cu COVID-19, măcar prin intermediul clipului admiratorii lor să poată ieși puțin din cotidian.

Noul single, cu ritmuri latino și influențe reggae, propune publicului o evadare din prezent și o realimentare cu optimism. Piesa este în limba engleză și ne duce cu gândul la vacanțele relaxate ce erau planificate cu grijă, înainte ca pandemia Covid-19 să schimbe situația drastic.

Andra, piesă nouă, alături de Dony și Matteo

„Barcelona este orașul meu preferat din Europa! De câte ori am ajuns acolo, în vacanță, mi s-a părut că timpul stă în loc. Este destinația perfectă pentru cupluri și nu numai, iar în această perioadă în care, pentru siguranța noastră și a celor din jur, am stat acasă, i-am dus foarte mult dorul.

Sper ca piesa să aducă în sufletele fanilor bucuria pe care o aduce o escapadă cu persoana iubită și să ne ajute să privim cu optimism spre viitor!", a declarat Andra.

„Piesa "Barcelona" prelungește vara, sentimentul de libertate și aventură. Asta e dorința noastră, de a pune vara într-o piesă care să te facă să dansezi, să visezi. Este o colaborare la care țin mult, a fost o plăcere să înregistrez piesa și să filmez clipul cu Andra și cu Matteo”, a declarat Dony.

„Nicio vară fără o vacanță de vis, nicio relație fără pasiune! Așa cred că trebuie să ne trăim viața și despre asta cântăm. Piesa Barcelona are influențe reggae și sound-ul exotic îmi definește bine stilul”, a spus și Matteo. Videoclipul piesei a fost filmat în condiții deosebite de siguranță, adaptate noului context.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net