VIDEO Andra și Măruță, vacanță în Deltă cu finii Pepe și Raluca! Au dat super recital în barcă, alături de cei 4 copii

image
Pepe și fetele lui se bucură de vacanțăfoto: Facebook

Îi știe o țară întreagă, au milioane de fani și se bucură de succes și în muzică, și în televiziune. Familiile Măruță și Pascu s-au înrudit în vara lui 2014, când Andra și Cătălin au devenit nași de cununie pentru Pepe și Raluca. Vă invităm să vedeți cum arată o vacanță de pomină pentru cele două cupluri, care au în total 4 copii ca argintul viu.

Sunt prieteni buni și au devenit ca o familie de când Andra și Măruță le-au devenit nași de cununie. Se simt bine împreună, copiii sunt prieteni buni, așa că e normal să plece în gașcă în vacanțe. Și dacă nu se mai poate peste hotare, cel puțin deocamdată, din cauza Coronavirusului, iată că au găsit o destinație potrivită și la noi în țară. Pepe, alături de fetele sale, Maria și Rosa, de soția sa, Raluca, dar și de nașii Andra și Cătălin Măruță, Eva și David, copiii lor, s-au distrat de minune într-un resort de lux din Delta Dunării.

Pozele și filmulețele postate de ei pe rețelele de socializare sunt dovada că se simt bine împreună și că au dorit să uite de probleme și să se destindă puțin. În plus, fetele lor sunt prietene și de bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Se pare că imediat după ce au fost la ziua de naștere a Evei Măruță, care a împlinit 5 ani zilele trecute, gașca veselă și-a făcut bagajele și s-a oprit în Deltă.

image
Familia Măruță, tablou de fericire

Nașii și finii cântă împreună! 

Pepe a lansat de ziua lui o piesă cu Andra și Connect-R, “Inima mea”, care a “rupt” deja topurile muzicale. Este o piesă în familie, cum se zice, pentru că în 2014, Pepe și Raluca Pascu au fost nași de cununie pentru Connect-R și fosta lui soție, Misha. La rândul lui, Pepe a fost nășit la nunta cu Raluca de Andra și de Cătălin Măruță.

image
Pepe și Raluca, romantici în Deltă

„Inima mea” este o piesă făcută să ne placă în primul rând nouă, mie, Andrei, lui Connect-R şi,imediat după, oamenilor care ne ascultă şi care ne susţin de ani de zile. Separat fiecare am primit întrebarea „Când o să faci o piesă cu ... Andra, Connect-R, Pepe” şi iată că s-a întâmplat. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată de ziua mea şi sunt sigur că oamenii au simţit că acest proiect este altfel de la primul PLAY. Mă bucur enorm că am găsit soluţia toţi trei să punem în fapt acest proiect pe care, de altfel, ni-l doream de foarte mult timp. Şi cine ştie ... poate nu ne vom opri aici”, a declarat Pepe despre hit-ul verii și totodată despre cea mai așteptată colaborare din muzică românească.

Citește și:

INTERVIU Pepe, bilanț după izolare: a pierdut în afaceri, a câștigat în amor: “Viața cu soția mea e perfectă”

Nu i-o fi fost cald? Uite ce rochie a purtat naşa Andra la nunta lui Pepe!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
jennifer lopez ben affleck jpg
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg