VIDEO Andreea Bănică i-a făcut fiicei petrecere ca în basme. Decor spectaculos în curtea vilei din Cernica

Ultima actualizare:
Sofia Maria a împlinit 11 ani
Sofia Maria a împlinit 11 ani

Ziua de 7 mai este memorabilă în fiecare an pentru Andreea Bănică, pentru că atunci solista a devenit pentru prima dată mamă. Fiica ei, Sofia, a împlinit 11 ani și a avut parte de o petrecere ca în basme, chiar acasă.

În vila din Cernica a Andreei Bănică (41 de ani) a fost mare petrecere weekendul acesta. Fetița ei a împlinit 11 ani, așa că Andreea a făcut tot posibilul ca pandemia să nu-i pericliteze bucuria. A comandat torturi, prăjituri, candy-bar, baloane colorate, a amenajat corturi pe iarbă, băncuțe, încât decorul părea desprins dintr-un basm.

Andreea Banica și Lucian Mitrea au aproape trei decenii de relație și sunt părinții a soi copii superbi, pe nume Sofia și Noah. Băiețelulul împlinește în noiembrie patru anisori, iar Sofia a împlinit 11 ani pe 7 mai. Dacă anii trecuți solista obișnuia să facă super petreceri, iată că a încercat și acum să nu o priveze pe fiica ei de această bucurie. Andreea a reușit chiar și acasă, fără invitați, să facă un party ca la carte pentru prințesa ei. În grădina spațioasă a locuinței din Cernica, vedeta și-a strâns familia și a surprins-o pe micuța sărbătorită cu tot felul de cadouri superbe.


    Sofia Maria a împlinit 11 anifoto: Instagram
Sofia Maria a împlinit 11 anifoto: Instagram

Sofia a fost foarte încântată, iar asta se poate vedea din filmulețul pus pe paginile de socializare. Tot acolo, Andreea Bănică i-a scris micuței sale și un mesaj extrem de emoționant: "Sofia împlinește astăzi 11 ani! Cred că orice mamă are același sentiment... Că timpul se dilată când vine vorba de copiii tăi. Parcă ieri era bebeluș, ai clipit puțin și, paaac, ai lângă tine o domnișoară în toată regula. Ne-am dorit-o mult pe Sofia, aveam niște vecini care aveau o fetiță absolut adorabilă și care ne-au impulsionat cumva și pe noi, dupa ce ei s-au chinuit 7 ani să aibă un copil. Aveam 30 de ani pe atunci și am rămas însărcinată la două luni după ce ne-am decis că vrem un copil. Am aflat vestea cea mare când am plecat în vacanță, în Bali, și când i-am spus lui Lucian, am crezut că o să leșine de fericire. Acum leșină în fiecare zi când își vede comoara, pe Sofia Maria, fetița lui tata, iar eu sunt cea mai mândră de ea și de personalitatea pe care o are. La mulți ani, prințesa noastra! Te iubim până la cer și înapoi!". 

Citește și:

Andreea Bănică, răsfățată de soț în Maldive: «Nu l-aș da pe 100 de musculoși»

EXCLUSIV Adevărul despre operațiile estetice ale Andreei Bănică

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png