VIDEO Ascultă prima piesă Andre 2019! Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dat petrecere de relansare

image
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au organizat o petrecere la piscină, pentru a marca cum se cuvine reunirea Andrefoto: Facebook

Așteptarea a luat sfârșit! În urmă cu doar câteva minute a fost lansată oficial melodia "Reset la inimă", care marchează reunirea trupei Andre, după o pauză de aproape 20 de ani. Solistele Andreea Bălan și Andreea Antonescu au organizat o super petrecere la un centru de evenimente din Otopeni, iar reporterul Click! vă oferă, la cald, poze, declarații și reacții.

Pe 2 iulie făceau marele anunț, acela că trupa Andre revine la viață și se reunește după destrămarea din anul 2001, iar azi, 9 iulie, "au aruncat în aer", pe Youtube, prima melodie pe care toți fanii o așteptau cu nerăbdare. Este vorba despre "Reset la inimă", piesă care are și un videoclip colorat, în care protagonistele Andreea Bălan (35 de ani) și Andreea Antonescu (36 de ani) debordează de senzualitate. Nu mai au șenile, codițe colorate și bustiere din latex, ca atunci când cântau "Lasă-mă, papa, la mare", însă și-au păstrat talentul de a flirta cu publicul și de a se face plăcute.

Dan Popi, care le-a dat numele de scenă, le-a fost alături la lansare

La petrecerea de relansare și de lansare a melodiei "Reset la inimă" a fost prezent și directorul casei de discuri CatMusic, Dan Popi, cel care, de altfel, este responsabil de botezul celor două fete cu numele de scenă Andre.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, alături de Dan Popi, directorul casei de discuri Cat Music jpeg
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, alături de Dan Popi, directorul casei de discuri Cat Music

Iată ce ne povestea de curând Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan: "Eu o duceam pe Andreea mea la emisiunile pentru copii, iar Gigi Antonescu (tatăl Andreei Antonescu) mergea cu Andreea lui la aceleaşi emisiuni. Aşa că am discutat să facem o trupă, ne-am dus cu ele la Cat Music, la Dan Popi, care le-a botezat «Andre». Eu am făcut piesele, Andreea Antonescu a mai compus din versuri, iar Andreea mea stătea pe lângă mine şi mă mai ajuta. Am şi acum toate fişele pieselor de la Uniunea Compozitorilor, căci eu am făcut mai toate hiturile Andre. De-a lungul anilor nu am mai încredinţat piesele nimănui să le cânte, căci m-am gândit că nu ar fi repezentat la fel de bine stilul Andre. Eu lucrez cu mulţi copii de la «Next Star», «X Factor» sau «Vocea Românei». Debutul fetelor pe o scenă a fost în 1998, pe 28 octombrie, când au fost invitate la Zilele Galaţiului şi au cântat o singură piesă, şi anume «La întîlnire», care ulterior a apărut pe compilaţia «La întâlnire», alături de alte nume mari din muzica românească de atunci”.

Trupa Andre, un fenomen în România

Trupa Andre a fost un fenomen. Fetele au lansat numai puţin de 6 albume şi 5 discuri de platină şi un disc de aur. Au reuşit să vândă 1.500.000 de CD-uri şi au susţinut sute de concerte. Aveau fan-cluburi în fiecare oraş din România, dar şi milioane de admiratori în străinătate. În anul 2001, Andre a fost desemnată "Cea mai bună trupă pentru adolescenți", iar cele doua fete au fost numite „reginele muzicii dance”. Hit-urile „Libera la mare”, „Noapte de vis”, „Lasa-ma papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, ”Prima iubire” şi multe alte piese de succes au devenit imnuri ale unei generaţii întregi.

Citește și:

Săndel Bălan, dezvăluiri despre revenirea Andre: «Eu am lansat această modă»

Se reuneşte trupa Andre. Dramele prin care au trecut Andreea Antonescu şi Andreea Bălan

Dorian Popa
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg