VIDEO Casa Laurei Lavric a ars din temelii

image
Casa Laurei Lavric a luat foc

Casa p─ârinteasc─â a Laurei Lavric a ars ├«n noaptea de s├ómb─ât─â spre duminic─â. Cauza incendiului ├«nc─â nu a fost stabilit─â cu exactitate p├ón─â ├«n momentul de fa╚Ť─â, ├«ns─â ├«n continuare se fac cercet─âri.

Totul s-a petrecut s├ómb─ât─â noaptea, 22 spre 23 septembrie, iar incendiul aproape c─â a ars ├«ntreaga locuin╚Ť─â care se afl─â ├«n satul Costi╚Öa din Jude╚Ťul Suceava. Tragicul incident a fost filmat ╚Öi se poate observa cu u╚Öurin╚Ť─â cum fl─âc─ârile au ars casa de la temelii.

Pompierii au intervenit imediat pentru a se lupta cu incendiul, conform realitateadesuceava.net. ├Än locuin╚Ťa respectiv─â, c├ónt─ârea╚Ťa de muzic─â popular─â ╚Öi-a tr─âit ├«ntreaga copil─ârie. 

Purt─âtorul de cuv├ónt al ISU Suceava, Alin G─âleat─â, a declarat c─â pompierii au intervenit cu ┼čapte autospeciale pentru localizarea ┼či lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospod─ârie din satul Costi┼ča, comuna Fr─ât─âu┼úii Noi.

ÔÇ×La sosirea echipajelor, ardeau generalizat construc┼úiile din gospod─ârie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la dou─â locuin┼úe ├«nvecinate. Au ars casa de locuit pe o suprafa┼ú─â de 80 de metri p─âtra┼úi, o magazie de lemne pe 20 de metri p─âtra┼úi, un depozit de furaje ┼či un ad─âpost de animale pe c├óte 30 de metri p─âtra┼úi fiecare. Au mai ars circa dou─â tone lemn de foc, patru tone de furaje ┼či bunuri casniceÔÇŁ, a spus G─âleat─â pentru mediafax.ro.

Potrivit acestuia, fl─âc─ârile au izbucnit din magazia de lemne, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
BeFunky collage (39) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
image
image
image
image
jador jpeg
GrasuXXL 189 jpeg
BeFunky collage (39) jpg
BeFunky collage (38) jpg
machine gun kelly
image png