VIDEO Cât a cheltuit Lora în cele cinci luni în Bali? Suma este uriașă

Ultima actualizare:

    Lora a povestit despre experiența din Balifoto: TVR1
Lora a povestit despre experiența din Balifoto: TVR1

A rămas blocată timp de 5 luni în Bali, din cauza pandemiei, și nu s-ar fi așteptat niciodată că o să aibă parte de o vacanță prelungită și că va fi nevoită să umble la economii! Cu toții am fost curioși să aflăm cât a costat-o pe Lora extravaganța celor 5 luni din Bali! Iată că a venit și mult așteptatul răspuns al solistei! Abia azi s-a aflat!

Cu un look de invidiat și un videoclip nou, filmat în Bali, Lora a povestit azi dimineață, la matinalul TVR 1, „Cu capu-n zori”, despre spectaculoasa și mult visata vacanță pe care a avut-o anul acesta. După mulți ani în care a renunțat la distracție în favoarea muncii, Lora și-a programat pentru acest an o excursie de două săptămâni în Bali. Numai că planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, așa că artista s-a trezit... blocată în paradisiaca insulă indoneziană pentru cinci luni!

„Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: "Ah, ce drăguț, Doamne!... Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a povestit Lora în platoul matinalilor de la TVR. Dar, pentru că Universul nu doarme, atunci când, în sfârșit, interpreta și-a făcut bagajul și a pornit spre ceea ce trebuia să fie o excursie de două săptămâni, a fost pusă la relaxare forțată, ca o compensare a tuturor vacanțelor pe care nu le-a avut.Gabi Fereșteanu i-a adresat Lorei întrebarea ce stătea pe buzele tuturor celor care au aflat povestea surprinzătoarei vacanțe a artistei: Câți bani a cheltuit acolo? „Cred că în jur de 50.000 de euro”, a venit răspunsul Lorei, care a adăugat, însă, că această călătorie a ajutat-o nu numai la realizarea noului clip muzical, dar și în dezvoltarea propriei afaceri cu produse cosmetice.Mai multe despre vacanța Lorei în Bali și cine este misteriosul personaj masculin din videoclipul piesei sale aflați din acest videoclip

Lora, alături de Fere și Liza, la matinalul de la TVR1
Lora, alături de Fere și Liza, la matinalul de la TVR1

Citește și:

Lora şi iubitul ei, blocați în Bali: «Nu mai avem foarte mulţi bani, căutăm chirii de 100 de euro pe lună»

Lora vine, în sfârșit, acasă, după 135 de zile de vacanță forțată în Bali

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net