VIDEO Cât a slăbit, de fapt, Oana Roman: “Sunt întru-un proces de remodelare corporală”

Ultima actualizare:

    Oana Roman, alături de soțul ei și de fetița lor
Oana Roman, alături de soțul ei și de fetița lor

Lupta ei cu kilogramele, cu prejudecățile și cu judecățile de valoare durează de ani buni. Oana Roman a recunoscut că a avut de suferit din această cauză, a trecut de la suferință, la nepăsare și asumare. Acum, vedeta s-a decis să intre într-un program de remodelare corporală, care se pare că dă roade. Pozele vorbesc de la sine.

La 43 de ani, Oana Roman pare să fi descoperit, în sfârșit, metoda de slăbit care face minuni în cazul ei! Vedeta s-a chinuit ani de zile: a ținut diete draconice, mânca doar o supă de pui pe zi sau mergea la detox-uri în Turcia. Miracolul însă nu s-a înfăptuit! ”Am fost la detox cu Vica Blochina, în Turcia. După două zile mi s-a făcut rau. Cum să bei numai sucuri, aveau un gust oribil! Nu am rezistat”, a declarat Oana pentru click.ro.În ultima vreme însă, Oana arată foarte bine, a reușit sa dea jos 10 kilograme și nu vrea sa se oprească aici. ”Am început să mănânc sănătos. E adevărat că nu-mi place să gătesc, dar am descoperit mâncarea sănătoasă, îmi aleg ce mănânc, încerc rețete bazate pe fructe și legume în principal”, ne-a mai spus Oana Roman.

Recunoaște însă că în procesul de slăbire cel mai mult au ajutat-o tehnicile de remodalare corporală. ”Sunt întru-un proces de remodelare corporală. Am și slăbit, dar rezultatele se văd în cenntimetri, în talie. Merg la astfel de proceduri săptămânal”, a mai declarat Oana. Joi, 16 mai, Oana Roman a organizat un cooking-show live cu antrenoarea de nutriție Emi Kovacs, unde a arătat cum își prepară singură mâncarea.

Oana Roman a slăbit 10 kg și se vede cu ochiul liber
Oana Roman a slăbit 10 kg și se vede cu ochiul liber

Are dispute cu soțul din cauza usturoiului

Oana Roman trecut la o dietă raw vegana, bazata pe legume, fructe, nuci și semințe de tot felul. Mai are însă ceva dispute în familie pe tema usturoiului. ”Marius ar mânnca zilnic usturoi. Nu-l las decât de trei ori pe lună”, ne-a mai spus Oana.

Citește și:

La ziua Oanei Roman s-a jucat mai ceva ca la nuntă. A dat mega chef: tort de patru etaje, hore şi sârbe

Unde s-a angajat soțul Oanei Roman după ce a fost șofer la florărie! Acum e șef

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg