VIDEO Cățelul "Obama” al Marinei Almășan umblă cu "Covidul” în gură”! Cum e posibil, aflați din emisiunea "Contează pe Click!”

image
Marina Almăașn și Iuliana Marcicu au fost marți, 28 aprilie, invitatele noastre în emisiunea „Contează pe Click!”

Lume, lume, câinele îndrăgitei vedete de televiziune, Marina Almășan, umblă cu „Covidul”! La propriu! Realizatoarea emisiunii „Femei de 10, bărbați de 10”, ne-a prezentat marți în emisiunea „Contează pe Click!” cum arată jucăria preferată a partenerului ei cu patru picioare. Una care imită perfect simbolul cu care televiziunile ne-au înnebunit în ultimele săptămâni și care imită perfect semnul distinct al noului coronavirus. Marina Almăașn și Iuliana Marcicu au fost marți, 28 aprilie, invitatele noastre în emisiunea „Contează pe Click!”, în care au vorbit printre altele nu doar de cea mai recentă emisiune pe care o realizează împreună, ci și despre emoțiile și întâmplările acestor ultime luni, de neuitat pentru noi toți.

De luni, 27 aprilie, la TVR 2, Iuliana Marciuc, Liana Stanciu, Marina Almășan şi Irina Păcurariu spun #deacasaimpreuna. Emisiunea s-a născut în contextul noii epidemii și a stării de urgență căreia ne supunem cu mic, cu mare din 16 martie încoace. Ca atare, e a afost concepută cu o ediție în care apar toate cele patru vedete, în fiecare luni seară, de la ora 20.00, pe TVR. Apoi, marțea, miercurea, joi si vinerea sunt fillere ale fiecărei realizatoare, tot pe TVR 2, dar de la ora 18.35. Marti e rândul Lianei, miercurea, cel al Marinei, joia, al Irinei Păcurariu, și vinerea, al Iulianei Marciuc. Cele patru vor continua în paralel să realizeze și emisiunile ce le-au consacrat, respective Irina Păcurariu - „Reţeaua de idoli”, Iuliana Marciuc - iniţiatoarea emisiunii „Destine ca-n filme”, Liana Stanciu, prezentatoarea „În direct cu viaţa” şi Marina Almășan, gazda îndrăgitei emisii „Femei de 10, bărbaţi de 10”. 

Angelina Jolie (2) jpg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
ema uta bun png
anca dinicu (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
alec baldwin jpeg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg