VIDEO Ce a făcut Bianca Rus la "Românii au talent". Momentul a fost urmărit de 2.7 milioane de români

image
Smiley a urmărit-o cu interes pe Bianca Rus, pe scena de la "Românii au talentfoto: PRO TV

Edi╚Ťia de luni a show-ului "Rom├ónii au talent" nu a mai adus nici un golden buzz, dar asta nu ├«nseamn─â c─â numerele de pe scen─â nu au fost spectaculoase. ├Än plus, ├«n fa╚Ťa jura╚Ťilor a defilat ╚Öi o solist─â cunoscut─â, pe care recent am v─âzut-o la "Bravo, ai stil! Celebrities". Iat─â ce a f─âcut Bianca Rus la "Rom├ónii au talent"!

O surpriz─â a serii a fost concurenta Adriana Popescu, pasionat─â de hairstyling, care a oferit una dintre cele mai nea╚Öteptate prezent─âri de mod─â. Al─âturi de o serie de modele, printre care ╚Öi c├ónt─ârea╚Ťa Bianca Rus, Adriana a demonstrat c─â pasiunea poate dep─â╚Öi orice provoc─âri. ÔÇŁEste prima dat─â c├ónd v─âd a╚Öa cevaÔÇŁ, a recunoscut Alexandra Dinu, iar Andi a concluzionat c─â ÔÇŁemisiunea ├«i impulsioneaz─â s─â fie creativiÔÇŁ. Momentul ei i-a inspirat ╚Öi pe cei de acas─â, la ora 20:54, peste 2.7 milioane de rom├óni fiind cu ochii pe PRO TV!

"Pupii de la Bia", de la "Bravo, ai stil!", la "Românii au talent"

Bianca Rus a fost imediat recunoscut─â de Andra, iar apari╚Ťia ei pe scen─â a fost at├ót de dramatic─â, ├«nc├ót Smiley a asem─ânat-o cu personajul malefic din pelicula Disney "101 Dalmatieni": "Oo, Cruella de Vil", a exclamat juratul. ÔÇ×Bun─â seara, m─â bucur s─â fiu al─âturi de voi. Te pup, Smiley', a r─âspuns Bianca Rus. "Am venit s─â o sus╚Ťin pe Adriana tocmai de la Satu Mare. Este prima mea prezentare de mod─â televizat─â, tocmai la Rom├ónii au Talent, sunt foarte emo╚Ťionat─â dar fericit─â. Pupii de la Bia!', a transmis Bianca Rus pe scena de la "Rom├ónii au talent". Expresia "Pupi de la Bia" a devenit celebr─â ├«n emisiunea "Bravo, ai stil! celebrities", fiind folosit─â aproape tot timpul de fosta concurent─â, Bianca Rus.

Citește și:

Bianca Rus, divor╚Ť cu scandal. ÔÇťFratele ei m-a str├óns de g├ót, ea mi-a tocat baniiÔÇŁ

Bianca Rus, cea mai ╚Öocant─â transformare dup─â ce a sl─âbit 50 kg. Cum se men╚Ťine solista

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg