VIDEO Ce face Anca Ţurcaşiu la două săptămâni după scandalul despre divorţ

Ultima actualizare:
Spectacolul "Toc Toc" se va juca, în exclusivitate, în România
Spectacolul "Toc Toc" se va juca, în exclusivitate, în România

După ce abia a reuşit să aplaneze scandalul iscat de naşul de cununie, Cristian Ţânţăreanu (70 de ani), despre un eventual divorţ de soţul ei, Cristian Georgescu (47 de ani), Anca Ţurcaşiu (44 de ani) revine acum în prim-plan. Cu un proiect profesional, de această dată.

În urmă cu doar două săptămâni, se zvonea că Anca Ţurcaşiu ar putea divorţa de soţul ei, Cristian Geogescu, după 16 ani de căsnicie. Cel care a făcut anunţul a fost nimeni altul decât naşul cuplului, Cristian Ţânţăreanu. În cele din urmă, totul nu a fost decât o glumă alimentată chiar de Ţânţăreanu.

În prezent, Anca Ţurcaşiu îşi vede de carieră. Actriţă şi cântăreaţă, Anca va înterpreta un rol important în piesa de teatru „Toc Toc". Spectacolul are premiera la 18 octombrie 2014 şi se va juca, în exclusivitate, în România.


    Spectacolul
Spectacolul

Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din România, musicalul „Chicago", revine la Bucureşti cu "Toc Toc", o comedie în care poantele se succed una după alta, într-un ritm alert şi în care se râde de la început şi până la sfârşit.

Piesa aduce în prim-plan povestea a şase pacienţi cu tulburări obsesiv-compulsive (TOC) care organizează o sesiune ad-hoc de terapie în grup în sala de aşteptare a cabinetului unui psihiatru renumit, care se pare că nu mai ajunge la serviciu.

Din distribuţia montării, alături de Anca Ţurcaşiu, mai fac parte Andrei Duban, Mihai Gruia Sandu, Andreea Samson, Monica Ciută, Cristian Mitescu şi Daniel Burcea. Proiectul „Toc Toc" aduce împreună, de fapt, mai mulţi membri ai echipei musicalului „Chicago". Astfel, Andrei Duban, Anca Turcaşiu şi Victor Bucur sunt şi ei tot la a doua colaborare cu regizorul catalan.

Piesa este pusă în scenă în mai multe țări

image
image
image
image
image
image
Dana Săvuică și-a arătat noii sâni pe Instagram
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png