VIDEO Cele mai sexy vedete de la Fermă au probleme!

Ultima actualizare:
concurentii ferma jpeg

În Fermă au intrat dive precum Brigitte Năstase, Geanina Ilieș, Otilia - Bilionera, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Ioana Filimon si Otniela Sandu. Cum au ajuns la fermă, au avut parte de multe surprize. Iată cum arată divele noastre în fermă.

Briggite se luptă cu frigul

„Sunt un om cu defecte și calități și sunt conștientă de ambele. Am ajuns la o vârstă la care cred că mă cunosc destul de bine. E timpul pentru un nou început pentru mine, iar Ferma e această oportunitate. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică. Cel mai dificil lucru la Ferma va fi să mă obișnuiesc cu frigul, cu restul concurenților, cred că o să mă înțeleg bine. Mă împrietenesc ușor cu toată lumea, văd întotdeauna ceva bun în fiecare om”, a spus Brigitte Năstase.

Geanina Ilieș e sexy fermiera

Şi Geanina Ilieş s-a înhămat la o treabă extrem de grea: „Îmi place să fac fapte frumoase, să-i ajut pe cei din jurul meu, să construiesc amintiri, să le arăt că viața e frumoasă chiar și în momente mai grele. Voi fi prima la muncă în Fermă, vreau să învăț să fac și lucruri pe care nu le-am încercat niciodată. Voi încerca să-mi păstrez echilibrul interior: credință, iubire, respect de sine și muncă”.

Otilia are curaj

După ce a colindat Turcia în lung şi în lat, solista Otilia a ajuns la munca de jos, la Fermă. „Sunt o fire jucăuşă, răsfăţată şi usor impulsivă. Mă frământ destul de mult dacă ceva nu iese așa cum îmi doresc. La Fermă, îmi doresc să mă cunosc mai bine şi, în acelşi timp, să demonstrez că pot să fac şi altceva decât să fiu pe scenă şi să cânt. De-abia aştept să îi cunosc pe toţi mai bine, îmi place să fiu înconjurată de oameni glumeţi şi plini de viaţă”, spunea Otilia înainte să intre în fermă.

Carmen Negoiță e pregătită pentru orice

Și Carmen Negoiţă e pregătită pentru orice: „Niciodată nu m-a speriat ideea de a merge undeva cu nişte oameni necunoscuţi. Din contră. Îmi place să descopăr oameni noi, cu unii poţi lega prietenii frumoase, iar pe ceilalţi îi cunosc şi atât. Sunt spontană, îmi place să ascult poveşti de viaţă şi cred că la Fermă voi avea ocazia să cunosc oameni foarte interesanţi”.

Claudia Pavel se bate pentru marele premiu

”În general, nu îmi place să pierd, nu îmi place să ştiu că nu sunt bună la ceva... cred că evoluţia noastră ca oameni constă în a învăţa mereu lucruri noi şi asta îmi propun şi eu”, a spus şi Claudia Pavel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net