VIDEO Cine e dulcica de la iUmor care a primit inimioare de la Cheloo. Tânăra l-a executat pe Bendeac

Ultima actualizare:

    Nici nu a intrat bine pe scenă, căci Ionela Irimescu a și primit o inimă de la durul Cheloofoto: Antena 1
Nici nu a intrat bine pe scenă, căci Ionela Irimescu a și primit o inimă de la durul Cheloofoto: Antena 1

Zâmbet de milioane, bucle, tinerețe, carismă cât cuprinde. La 22 de ani, Ionela Irimescu din Suceava a reușit recent la iUmor ce nu au putut femei mult mai experimentate: să îl cucerească pe Cheloo și să-l pună la respect pe Mihai Bendeac.

De cum a pășit pe scenă, Ionela Irimescu a primit de la durul jurat Cheloo o inimioară, menită să-i dea încredere și curaj. Solistul de la Paraziții și-a împreunat mâinile și a trimis către scenă simbolul dragostei. Tânăra și-a dorit să ajungă la iUmor pentru a demostra mamei sale că este capabilă să ducă până la bun sfârșit un spectacol de stand-up. Și a și reușit, deși Mihai Bendeac a fost de altă părere, la final.

"Fată frumoasă și drăguță din Bucovina, este pentru prima dată când faci stand-up, nu? Este evident și ultima oară. Să fim cinstiți, nu este pentru tine", a zis Mihai Bendeac, însă tânără i-a dat replica imediat. "Îmi cer scuze că n-am zis că te apreciez pe tine", a răspuns ea, potrivit A1.ro. Actorul i-a spus că vocea sa nu se potrivește cu contextul, iar acest lucru i-a stricat într-un fel momentul.

Ionela Irimescu, către Mihai Bendeac: "Ești destul de sigur că locul tău este acolo pe scaun?"

"Eu nu am avut nimic altceva decât decența și bunul simț să îi atrag atenția asupra faptului că nu este locul ei pe o umilă scenă. Deci așa este, nu era!", a mai adăugat el. Ionela nu a lăsat lucrurile așa și a oferit un răspuns ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Întrebată de Cheloo, dacă este un pic mai bun decât Mihai Bendeac, concurenta a provocat unul dintre cele mai acide schimburi de replici. "Mult mai bun. Adică de ce locul meu nu este în stand-up? Tu ești destul de sigur că locul tău este acolo pe scaun? Îmi place tare rău că nu am peste 40 de ani să mă placi", a zis ea. Ionela Irimescu a primit 2XDA și un NU din partea lui Mihai Bendeac. iUmor a revenit la Antena 1 duminică, 14 februarie, cu cel de-al 10-lea sezon.

Citește și:

VIDEO Moment interzis minorilor la iUmor. A purtat mască de protecție pe post de bikini și sutien. Ce i-a spus Bendeac

INTERVIU Cum e viața lui Andrei Ungureanu după ce a câștigat iUmor și ce va face cu premiul: "Am plâns vreo 20 de minute"

Irinel Columbeanu a făcut mișto de sărăcia lui la iUmor: «La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an»

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net