VIDEO Cristina Bălan, incident neplăcut cu Poliția Locală, în parc. „Să plătiți pentru terapia copiilor!”

image
Gemenii Cristinei Bălan au sindromul DownFoto: Arhivă personală

Cristina Bălan, una dintre câștigătorii emisiunii „Vocea României”, de la Pro TV, a fost parte de momente tensionate într-un parc de joacă, unde mersese cu soțul și cei doi copii ai lor, care au sindromul Down.

Micuții au fugit la un moment dat la tobogane, moment în care poliția locală a intervenit și a avertizat-o pe artistă că acest lucru este împotriva regulilor, având în vedere măsurile luate de Guvern pentru perioada de după carantină.

O polițistă locală a abordat-o pe cântăreață și i-a spus că nu are voie să își lase copiii să folosească toboganele. Vedeta a încercat să îi spună că cei doi copii ai săi au sindromul Down și că o să îi ia ceva timp să le explice că nu au voie să se joace. De aici, întreaga situație a degenerat într-un real scandal, între polițiști, Cristina și soțul acesteia, Gabriel Bălan, care a filmat întregul incident și a publicat clipul pe rețelele de socializare. Acesta a venit ulterior la fața locului. Artista susține că a fost agresată de polițiștii respectivi.

„Foarte important de menționat că eram singură în parc cu copiii. Soțul meu plecase să ne ia de mâncare, în apropiere. 

Parcul era deschis, doar zonele cu tobogane aveau niște benzi albe puse aiurea și smulse de alți copii, probabil, din care îți dădeai seama, în cele din urmă, că acolo nu e voie.

Dar picii mei, pur și simplu disperați să ajungă acolo, după ce le spusesem că au voie să alerge (doar suntem într-un parc), au zbughit-o direct spre tobogane, în direcții diferite. E foarte dificil să prinzi doi iepuri care aleargă în direcții opuse. Am încercat. N-am reușit. (..)

Imediat ce am fost somată să ies din parc i-am explicat politistei că e vorba de doi copii cu Sindromul Down și că e nevoie de răbdare. Mi s-a răspuns că și ea are copii și unde mi-e autoritatea de părinte. Poftim??!

Nici pe departe nu a dorit tanti polițistă să mă ajute în vreun fel, ci doar să-și exercite puterea și autoritatea. I-am tot explicat că nu am cum să părăsesc locul în 2 minute, la fel că ceilalți copii și părinți care mai erau pe acolo. Dar ea dorea să mă mișc rapid, să urc eu după copii, să-i trag cu forță de pe tobogan, eventual.

A dorit să mă legitimeze, i-am spus numele și apoi am fost distrasă (doh!) de copii, să-i conving să coboare de sus. Iar ei se blocaseră un pic, din cauza schimbului de replici dintre mine și polițistă.

Am plecat fără să-i mai spun nimic politistei, dar m-am trezit cu doi colegi chemați de ea să rezolve gravă infracțiune comisă de o mama cu doi copii speciali.

Colegii dumneaei au fost iritați că eu vorbesc agresiv (nu am înjurat, nu am jignit cu nimic, dar eram agitată și vorbeam pe ton răstit), motiv pentru care mi-au cerut să mă legitimez. Nu aveam buletin la mine pt că ieșirea asta în parc n-a fost planificată, ci la dorința copiilor de a se da pe tobogane.

Unul dintre indivizi m-a tot hărțuit, m-a luat de braț să mă ducă la secție pt că nu mă legitimez (adică nu voiam să dau dată nașterii, că numele mi l-am spus și chiar l-am rugat să mă caute pe google, că are toate datele necesare).(..)

Dar nu, polițistul român trebuie să-și exercite puterea, să pună genunchiul pe gâtul cetățeanului. Dar, atenție! Nu pe gâtul infractorului, nuuuu, aia sunt eliberați la două minute după crimă, viol etc. Eventual și cu scuze/compensații pt condițiile din pârnaie.

Dar noi, noi părinții ăștia periculoși, care încălcăm legile și ordonanțele, noi suntem amenințați cu dușul la secție, cu amenzi și cu altele”, a fost mesajul publicat de Cristina Bălan.

„Nu am cuvinte. Nu am cuvinte!!  Cine va plăti terapiile de recuperare ale copiilor după ce au asistat la asemenea scenă de groază?

Cum este posibil un astfel de mercenar să tragă de o mamă cu forța să o ducă la secție. Și asta de ce, pentru că picii noștri, adevărați INFRACTORI, au urcat pe tobogan”, a scris și soțul acesteia, pe Facebook, după ce a filmat incidentul.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
blog unteanu
prodan reghe
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg