VIDEO Culmea! Adriana Bahmuţeanu a "fugit" cu copiii tot în casa soţului

image
Adriana, aici alături de băieţii ei, Maximus (7 ani) şi Eduard (4 ani), susţine că micuţii au fost traumatizaţi de comportamentul tatălui

Adriana Bahmuţeanu a plecat de acasă de la Silviu Prigoană, dar stă tot pe banii lui! Mai precis, locuinţa în care s-a mutat cu cei doi băieţi, Maximus şi Eduard, a fost renovată de omul de afaceri şi ulterior vândută soacrei sale în semn de „împăcare”.

Adriana Bahmuţeanu (40 ani) s-a mutat într-un apartament de lux din zona Kogălniceanu, care are o istorie cel puţin ciudată. Aici a stat toată familia Prigoană înainte să se mute în palatul din sectorul 3. Apartamentul este spaţios şi a fost renovat, în trecut, cu sume uriaşe de către Silviu Prigoană (51 ani), care era şi proprietarul.

„Numai renovarea a costat 250.000 de euro. Parchetul, de exemplu, l-am adus din Brazilia cu 60.000 euro”, povestea Prigoană în urmă cu doi ani. Ulterior, milionarul a trecut locuinţa pe numele lui Bahmu, într-o perioadă în care nu mai erau căsătoriţi şi negociau o împăcare.

image
Silviu Prigoană

Între timp, vedeta i-a cedat jumătate din apartament soţului ei, pentru suma de 100.000 de euro, însă, în februarie 2013, omul de afaceri şi-a vândut jumătatea de locuinţă soacrei sale, pentru 30.000 de euro.

image
Bahmu locuieşte cu băieţii în apartamentul de 100 mp din zona Kogălniceanu din Bucureşti

După împăcarea soţilor Prigoană din mai 2013, chiar de Paşte, aici s-a mutat mama Adrianei Bahmuţeanu. Acum i s-au alăturat Adriana şi cei doi băieţi, Maximus (7 ani) şi Eduard (4 ani). De două săptămâni, de când au plecat de la tatăl lor, cei doi micuţi nu au mai ajuns la şcoală. De altfel, Adriana Bahmuţeanu a fost surprinsă, de fotoreporterii Click!, în timp ce pleca din apartamentul de la Kogălniceanu şi s-a îndreptat spre Liceul Teoretic Naţional, unde erau înscrişi cei doi băieţi. ”Copiii sunt înscrişi tot acolo. Am plătit 40.000 de lei pentru amândoi, pentru tot anul şcolar. De când a plecat Adriana cu ei de acasă, băieţii nu au mai fost la şcoală deloc. Am acces la camerele de supraveghere ale şcolii şi m-am uitat în fiecare zi după ei în clasă. Şi nu au apărut... Nu ştiu ce se întâmplă, dar nu este în regulă faptul că băieţii nu mai merg la şcoală”, ne-a declarat milionarul, revoltat.  

Au trecut prin patru divorțuri

image
Apartamentul din Kogălniceanu, unde stă acum Adriana, a fost renovat de Prigoană şi vândut soacrei sale cu 30.000 de euro

De mai bine de zece ani, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană trăiesc ca într-o telenovelă. Cei doi s-au cunoscut în 2003, când s-au și căsătorit prima dată. De atunci, au urmat patru divorţuri şi, de fiecare dată, aceştia au jurat că va fi pentru ultima dată când ajung în această situaţie. Ultima împăcare a avut loc anul trecut, de Paşte, când Adriana s-a întors în vila omului de afaceri, după nouă luni de când părăsise căminul conjugal cu cei doi copii.

Bahmu și Prigoană, o nouă luptă privind domiciliul minorilor

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se întâlnesc din nou,  vineri, la Judecătorie, pentru stabilirea domiciliului celor doi micuți, Maximus și Eduard. Instanța a respins cererea vedetei, ca băieții să aibă domiciliul în apartamentul mamei ei din Kogălniceanu și, automat, din oficiu, a fost respinsă și cererea lui Prigoană, care ceruse ca aceștia să se întoarcă acasă. Totuși, judecătorii au stabilit ca, până la definitivarea divorțului, băieții  să revină la domiciliul inițial, respectiv cel din Sectorul 3. Decizia a fost contestată de Adriana, care speră să aibă câștig de cauză.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
George Simion protest AUR Piața Victoriei FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
festivalul dovleacului png
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png