VIDEO Cum reușește Raluca Bădulescu să se înțeleagă cu fostul soț și cu actualul: "Întotdeauna voi crede în iubire"

Ultima actualizare:

    Raluca Bădulescu este fericită peste măsură de când au fost reluate filmările pentru emisiunea "Bravo, ai stil" Sursă foto: Arhivă personală
Raluca Bădulescu este fericită peste măsură de când au fost reluate filmările pentru emisiunea "Bravo, ai stil" Sursă foto: Arhivă personală

Raluca Bădulescu, în vârstă de 45 de ani, unul dintre membrii juriului emisiunii "Bravo, ai stil" a acceptat invitația Click! de a vorbi despre proiecte, viața în timp de pandemie, dar și pasiunea pe care o are pentru modă. Participarea la emisiunea difuzată de Kanal D o face să se simtă împlinită, iar faptul că mii de oameni urmăresc sfaturile de stil, dar și evoluția participantelor reprezintă un motiv de bucurie pentru Raluca.

În cadrul interviului acordat pentru Click!, Raluca Bădulescu a vorbit, cu dezinvoltura caracteristică și energia molipsitoare, despre proiectele profesionale, emisiunea ei de suflet din a cărui juriu face parte, modul în care a început să cocheteze cu moda, dar și despre aspecte care țin de sfera vieții personale. 

Raluca a dezvăluit că emisiunea "Bravo, ai stil" reprezintă ceva de suflet pentru ea și este extrem de fericită să poată face parte din întreaga experință. Vedeta consideră că show-ul îi distrează pe oameni, dar îi și ajută să descopere noi lucruri despre modă, lucru care nu poate decât să o mulțumească. "Pentru noi emsiunea este acasă", a afirmat Raluca, amintindu-și fericirea pe care a trăit-o atunci când a fost anunțată că filmările pentru producția televizată vor fi reluate în ciuda pandemiei de coronavirus care a făcut ravagii în întreaga lume. 

Întrebată cum a făcut față vieții în pandemie și schimbărilor care au avut loc, Raluca a mărturisit că la început a fost cuprinsă de panică, însă ulterior a adoptat o atitudine pozitivă. "Este foarte important să respectăm sfaturile autorităților...multă lume ia situația asta prea ușor. Este foarte important ca lumea să conștientizeze că virusul ăsta este real", a transmis Raluca. 

Raluca a discutat și despre viața sa personală și a dezvăluit care este ingredientul secret al unei relații reușite. Potrivit ei, echilibrul este necesar în orice relație amoroasă și capacitatea de a ști când și cum să fie făcute compromisurile. A recunoscut că uneori mai plânge la filmele de dragoste și că poveștile de iubire cu final fericit reușesc să o emoționeze întotdeauna. Jurata "Bravo, ai stil", a dezvăluit că a păstrat o relație bună cu fostul soț, iar relația cu actalul este una cât se poate de armonioasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net