VIDEO Cum și-au împărțit cuplurile divorțate vacanțele cu copiii

15 august 2018
simeon stalpnicul png
Mama şi fiica, bălăceală la piscină

Monica și Irinel Columbeanu, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sau Anca și Ștefan Lungu sunt doar câțiva dintre părinții celebri din showbiz, care au trebuit să își petreacă separat vacanța cu odraslele. Iată cum a decurs pentru fiecare în parte.

Doar copiii îi mai leagă după ce mai multe cupluri din mediul autohton au ales divorțul. Pentru că sunt părinți și au custodie comună, aceștia sunt nevoiți să meargă cu rândul în vacanțe cu propriile odrasle. Spre exemplu, Monica Gabor s-a înțeles cu Irinel ca fetița lor să meargă în America, pe timpul verii.

simeon stalpnicul png
Mama şi fiica, bălăceală la piscină

Irina (11 ani) se află acolo de la începutul lunii iulie, fiind deja pentru a treia oară când parcurge un drum atât de lung. Pe lângă parcurile de distracții și locurile frumoase în care Monica și-a plimbat fiica, iată că cele două au fost și la medic, pentru a-i rezolva micuței problema pe care o avea la ochișor, fiind diagnosticată cu salazion. La finalul luni august, ea se va întoarce în România, pentru că va începe școala. Adriana Bahmuțeanu și fiii ei, Eduard (8 ani) și Maximus (10 ani), au făcut o escapadă prin țară, unde au văzut locuri superbe. Aceasta vine fix după vacanța petrecută de cei mici alături de tatăl lor, Silviu Prigoană.

simeon stalpnicul png
Ştefan Lungu a ieşit la film cu fiica lui, Nataliafoto: Gheorghe Chelu

Iată că și Anca Lungu și fostul ei soț, Ștefan Lungu, s-au înțeles în privința micuței lor, Natalia (4 ani). După cum se știe, fosta știristă de la Antena1 s-a stabilit în Franța, acolo unde și-a refăcut viața cu un potent om de afaceri grec, pe nume Harry Arampatzis, căruia pe 14 iulie i-a dăruit şi un băieţel. Natalia s-a bucurat de o vacanță prelungită alături de tatăl ei, au fost la munte, În Deltă, dar și la bunici.

simeon stalpnicul png
Ştefan Lungu şi Natalia, fericiţi, în valurifoto: arhivă personală
kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png