VIDEO: Doamne, cât poate să mânânce Diana Bart! Și tot slabă e!

Ultima actualizare:

    Diana nu s-a putut abține și a selectat pe farfurie câte o bucată din fiecare delicatesăfoto: Click! Poftă bună!
Diana nu s-a putut abține și a selectat pe farfurie câte o bucată din fiecare delicatesăfoto: Click! Poftă bună!

Silueta subțire cu cheltuială (și efort) se ține! Dar Diana Bart (33 de ani) demonstrează că nu se abține nici de la poftele culinare. Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Click!” de la Prima TV nu refuză „ceva bun”, dacă-i poftește inima. Deh, își permite!

Miercuri (26 noiembrie) seară, Diana Bart a acceptat invitația la lansarea unei noi brutării în Capitală. Pofticioasă cum este din fire, sexoasa brunetă și-a pus pe farfurie tot ce i-a făcut cu ochiul. Cu toate acestea, Diana nu are probleme cu silueta. La 1,70 metri înălțime, ea cântărește doar 52 de kilograme, la fel ca un manechin de meserie. „Este adevărat că îmi place mâncarea, dar merg și la sală, de trei ori pe săptămână. Și nu doar atât. Acasă, urc scările și la venire, și la plecare. Și locuiesc la etajul șase. Și nu fac doar un drum dus-întors pe zi”, a mărturisit Diana Bart, pentru Click!

Mamă, ce bunătăți din Franța!

La lansarea brutăriei „Le Grenier A Pain”, Diana s-a întâlnit și cu o colegă de la Prima TV, Ioana Maria Moldovan. Cele două au ciocnit la intrare o cupă cu șampanie și au stat la taclale cât a fost seara de lungă. Totuși, Diana a făcut și pe reporterul și a luat scurte interviuri pentru emisiunea „Click!” pe care o prezintă la Prima TV.

Seara a fost cu atât mai plăcută cu cât, la un moment dat, a urcat pe scenă naistul Nicolae Voiculeț.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net