VIDEO Dorian Popa și-a terminat vila, dar a dat și lovitura în afaceri: “900 de comenzi în 72 de ore”


    Dorian Popa, imagine din serialul Sacrificiul, de la Antena 1
Dorian Popa, imagine din serialul Sacrificiul, de la Antena 1

Îndrăgistul solist a profitat de pauzele emisiunilor TV, ca să-și poată finaliza casa, curtea și piscina. Dorian Popa ne-a povestit că a tras din greu în această perioadă de două luni, ca să termine deja celebra lui vilă din Domnești, care l-a adus la peste 300.000 de mii de euro.

De mai bine de doi ani, Dorian Popa (31 de ani) a investit în casa visurilor lui banii câștigați la concerte sau din proiecte TV. Și i-a ieșit, dar cu multe sacrificii, căci și-a rupt picioarele și spatele pe la reality-show-uri precum "Asia Express" sau "Ultimul trib". Acum, după peste doi ani de muncă și două luni de izolare, actorul din “Sacrificiul” (Antena 1 și-a terminat casa.

Pentru cei care nu știu, anul viitor, Dorian Popa va împlini 10 ani de când a debutat în showbiz, în serialul "Pariu cu viața" și în trupa LaLa Band. "Izolarea, pentru mine, oricât de ciudat ar părea, a fost un mic ajutor de la Doamne Doamne. În sensul că am avut timp să fac mutarea mult așteptată în casa cea nouă, timp să stau pe capul echipei de construcții exact la detaliile finale (cele mai importante) și evident, nu în cele din urmă, timp să mă și bucur de acest nou capitol din viața mea! Site-ul meu de merch’uri (produse personalizate) este în plină dezvoltare. Iubesc lumea afacerilor, drept pentru care propriul magazin online îmi hrănește la fix această sete! Ideea inovatoare pe care eu încerc să o aduc acolo este un prim site de merch românesc, unde să găsești aproape orice îți dorești! Am lansat o colecție supranumită <<de relaxare>>, care a mers excelent. Circa 900 de comenzi în 72 de ore! Cu Dumnezeu și multă muncă înainte!", ne-a povestit Dorian Popa, care face și vlog, este actor și cântăreț, dar și vedetă de televiziune, jurat în cadrul emisiunii “Next Star”.

Dorian Popa și-a construit o vilă superbă în Domnești
Dorian Popa și-a construit o vilă superbă în Domnești

Citește și:

EXCLUSIV Dorian Popa a întors toate privirile echipat așa. Ce cumpărături a mai făcut pentru vila de la Domnești

FOTO Acasă la Dorian Popa! Cum și-a mobilat artistul vila de 300.000 de euro!

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png