VIDEO EXCLUSIV Adrian Năstase a fugit în Emirate. Cum a fost surprins fostul politician în Dubai

nastasefff 2 1 copy jpeg
Adrian Năstase s-a bucurat de vremea caldă din Emiratele Arabe UniteFoto: Cititor Click!

La începutul anilor 2000, dădea ora exactă în politică şi în economie, avea întâlniri cu greii planetei şi se pregătea să devină şef de stat. La alegerile din 2004, Adrian Năstase a fost învins, contrar previziunilor, de un alt “lup” al politicii româneşti: Traian Băsescu. 

A rămas celebra frază rostită atunci de fostul navigator: “Adriane, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!”. Înfrângerea în alegerile prezidenţiale a însemnat doar începutul declinului pentru licenţiatul în Drept şi Filosofie. A pierdut ulterior şi funcţia de lider PSD, iar totul a culminat cu condamnarea sa pentru corupţie. La mijlocul lunii noiembrie, Adrian Năstase, acum în vârstă de 71 de ani, a fost surprins de un cititor Click! în timpul unei vacanţe în Emiratele Arabe Unite, la Dubai. 

nastaffse 3 copy jpeg
Plaja pe care s-a bronzat fostul prim-ministru

Alături de soţia sa, Dana (66 de ani), el s-a bucurat de soare şi de apă. Cei doi au locuit, se pare, într-un hotel din zona Dubai Marina, cunoscută pentru resorturile luxoase, şi s-au relaxat pe o plajă celebră -  Jumeirah Beach Residence (JBR). Fostul prim-ministru a lenevit pe nisipul fierbinte, s-a bronzat şi s-a bălăcit în valurile Golfului Persic. Seara, cei doi soţi au fost văzuţi, la cină, într-un restaurant cochet din aceeaşi zonă exclusivistă, căutată de turişti de pe toate meridianele. 

nastasgge 1 1 copy jpeg
Peisaj de vis: Marina Dubai la asfinţit

Adrian Năstase, surprins de Click în Dubai

La mică distanţă de plaja aleasă de soţii Năstase se află Ain Dubai (cunoscută şi ca Dubai Eye), cea mai mare roată de divertisment din lume, cu o înălţime de aproape 250 de metri şi situată pe Insula Bluewaters. Din uriaşa roată, turiştii pot admira o panoramă de vis, din care nu lipsesc reperele Burj al Arab, Palm Jumeirah şi Burj Al Khalifa. 

La un hotel de cinci stele din Dubai Marina, preţul unei nopţi de cazare oscilează în jurul sumei de 1.500 de lei (300 de euro). La un stabiliment de patru stele, o noapte de cazare costă în jur de 1.000 de lei (200 de euro).

nastase 4 ffcopy jpeg
Alături de Dana Năstase, într-un alt sejur frumosFoto: adriannastase.ro

Citeşte şi

Adrian Năstase, 36 de ani de căsnicie. Cum au sărbătorit fostul politician și soția sa, Dana

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit! Imagini cu Mihnea Năstase și Corina Corolevschi în ziua cea mare

A fost reabilitat marţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Înalta Curte a admis marţi, 7 decembrie, cererea lui Adrian Năstase de a fi reabilitat, urmând să scape de mai multe interdicţii. Instanţele îi impuseseră o serie de restricţii, printre care şi dreptul de a candida la o funcţie publică. Fostul lider PSD a fost condamnat la doi ani în procesul “Trofeul Calităţii”, devenind primul premier post-decembrist ajuns după gratii.  A fost încarcerat pe 26 iunie 2012 şi eliberat pe 18 martie 2013.În ianuarie 2014, Adrian Nastase a primit a doua condamnare - patru ani de închisoare în dosarul Zambaccian. A fost acuzat că, între 2002 şi 2004, ca premier, ar fi primit foloase necuvenite de 630.000 de euro (contravaloarea unor bunuri aduse din China, precum şi contravaloarea unor lucrări la imobilele din comuna prahoveană Cornu şi din Bucureşti).  A fost eliberat condiţionat pe 21 august 2014. 

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
FotoJet jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Captură foto cu un rus care își dă foc
Kate Middleton
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg