VIDEO EXCLUSIV Anca Serea şi Adi Sînă se căsătoresc! Ştirista a arătat inelul în direct

Ultima actualizare:

    Anca Serea și Adi Sînă sunt foarte fericiți că au o familie marefoto: OK! Magazine
Anca Serea și Adi Sînă sunt foarte fericiți că au o familie marefoto: OK! Magazine

Adi Sînă (37 de ani) i-a făcut o surpriză Ancăi Serea (33 de ani): de Sărbători, a dus-o într-o vacanţă în Egipt. Acolo, Adi a cerut-o de soţie pe Anca, iar vedeta a acceptat.

Anca a arătat inelul de logondă în cadrul emisiunii Click!, de la Prima TV. Ea a povestit că ceremonia va fi una restrânsă, în afara ţării. 

"Este un inel pe care l-am primit cadou, de logodnă. A venit natural. Adi a susţinut un concert acolo, când a bătut ceasul 12, m-a cerut oficial. Chiar nu mă aşteptam. O să fie o ceremonie restrânsă, în afara ţării. O să mergem într-un loc special pentru noi. Prima pe listă e Veneţia, e un oraş frumos pe care nu l-a vizitat, ne-ar plăcea să se întâmple acolo. Nu ştiu dacă de Ziua Îndărgostiţilor. Copiii sunt foarte fericiţi. Probabil urmează al cincilea copil", a declarat Anca. 

Anca a primit inelul în seara de Revelion
Anca a primit inelul în seara de Revelion

Însă cuplul a avut parte şi de peripeţii în vacanţă, nu numai de momente romantice. Chiar de la aterizare, pentru că frumoasa știristă de la Prima TV a constatat că îi lipseşte bagajul.

"Am avut o vacanţă cu super peripeţii. Am reuşit să mă controlez, am fost foarte supărată. Până la urmă ne-am descurcat. Am stat într-o rochie şi în bocanci. Adi m-a susţinut moral. Mi-a cumpărat nişte tenişi. Am rezistat. Am ameninţat pe domnii din aeroport că lucrez la o televiziune foarte mare din România...Ale mele au venit pe 31, ale lui Adi au ajuns la timp", a povestit Anca.  

Cu toate că are fobie de avion, Anca a avut noroc cu nişte piloţi şi un echipaj care au avut grijă de ea: "Am ceva fobii, dar trec peste. Fobia de avion, de scufundări. Am zburat cu piloţii. Am avut trei zboruri, zborul de întoarcere a fost cu turbulenţe mari, echipajul a fost foarte drăguţ. Nu aveam voie, dar nu e prima dată".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net