VIDEO EXCLUSIV De ce a scos Nick Rădoi 1 miliard cash de la bancă

image
Afaceristul venit din America a schimbat miercuri dolari, iar Mădălina Apostol s-a pus pe cheltuitFoto: Alex Muscaliu

Milionarul Nick Rădoi a fost surprins de fotoreporterii Click! la ieşirea dintr-o bancă din zona Piaţa Victoriei a Capitalei, de unde a scos suma de 30.000 de euro pe care i-a înmânat-o iubitei sale.

Contactat în timpul emisiunii Click! de la Prima TV, milionarul şi-a explicat gestul generos făcut pentru iubita sa. " Cred că orice bărbat se simte bine când face fericită o femeie, da nu doar banii contează şi nu cred că ea este fericită alături de mine doar pentru că pot să-i dau bani. De la începutul relaţiei am rugat-o să fie sinceră cu mine şi până acum aşa s-a întâmplat", a povestit milionarul român stabilit în Statele Unite pentru emisiunea Click! de la Prima Tv.

image
Nick şi Mădălina la ieşirea din banca de unde au scot impresionanta suma de bani

Mădălina Apostol, femeia pentru care Nick este capabil de orice, a precizat prin intermediul unei intervenţii telefonice că este fericită că milionarul se află în tară alături de ea. "Suntem amândoi ok, eu mă bucur foarte mult că este alături de mine în România şi că are grijă de mine". Întrebată dacă are emoţii în ceea ce priveşte petrecerea care urmează să aibă loc în perioada imediat următoare, cu ocazia aniversării zilei de naştere a acesteia, bruneta a răspuns."Nu am emoţii pentru că Nick mă temperează şi atunci acestea dispar".

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
Alexandru Stermin FOTO UVT
Perez
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg