VIDEO EXCLUSIV Divorţul lu' Ţurcaşiu, un banc prost de la Ţânţăreanu


    Anca Ţurcaşiu şi soţul ei s-au căsătorit în urmă cu 16 anifoto: Facebook
Anca Ţurcaşiu şi soţul ei s-au căsătorit în urmă cu 16 anifoto: Facebook

Vineri, zvonul potrivit căruia unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu, s-a destrămat a șocat pe toată lumea. S-a spus chiar că cei doi ar fi divorţat de o lună, pe cale amiabilă, la notar. Totul a fost, însă, doar o glumă proastă alimentată de nașul celor doi, Cristian Țânțăreanu.

Chiar naşul celor doi, Cristian Ţântăreanu (70 de ani), a confirmat întreaga poveste sâmbătă. Conform omului de afaceri, cei soi şi-au spus „adio" în cel mai civilizat mod, ba chiar au rămas în relaţii foarte bune. Tot el spunea că de vină pentru separare ar putea fi și apucăturile neortodoxe în materie de sex pe care le-ar avea cei doi, lăsând să se înțeleagă că vedeta și partenerul ei de viață frecventau cluburile de swingeri, unde făceau sex în grup. Omul de afaceri din Corbeanca explica, însă, că Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu aveau mici neînţelegeri şi se şicanau de mai mult timp, lucruri mărunte care în timp au deteriorat relaţia lor.

Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu au divorţat la notar
Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu au divorţat la notar

"Am vorbit chiar şi sâmbătă cu ei. Nu erau supăraţi deloc. În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. Au vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia.

Cristian Ţânţăreanu
Cristian Ţânţăreanu

Mi-a zis că nu poate să-mi dea stimulente că îmi cedează inima! De câteva ori au fost şi la mine în discotecă. Se întâlneau la partenerii lor acasă, în diferite cluburi, ba chiar plecau şi în vacanţe în străinătate împreună. Nu se întâmpla zilnic, ci la o lună. Pentru ei acest lucru era ca o escapadă pentru alţii la Vama Veche, unde mulţi ajung în costumul lui Adam şi Eva. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Ea zicea tot timpul că este obosită şi că a doua zi se trezeşte devreme, dar nu din cauza asta s-au despărţit, pentru că mergeau acolo de comun acord, nu o forţa nimeni. Au divorţat din cauza unor motive prosteşti. Ambiţii, care nu îşi aveau rostul, de genul că el voia într-o seară să stea mai mult într-un loc, iar ea voia să plece acasă pentru că avea treabă dimineaţa", a mărturisit miliardarul din Corbeanca, pentru click.ro, sâmbătă seară, continuând, astfel, gluma de neînțeles pe care a făcut-o pe seama finilor săi.

Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu au o vilă în Corbeanca
Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu au o vilă în Corbeanca

De asemenea, Tânţăreanu a mai spus că cei doi locuiesc încă împreună, în casa lor din Corbeanca, dar în camere separate: „Când ea are treabă la grădiniţa unde predă cursuri, stă mai mult în casa de la Bucureşti".

Anca Ţurcaşiu şi naşul Cristian Ţânţăreanu
Anca Ţurcaşiu şi naşul Cristian Ţânţăreanu

Întreaga presă a luat foc, iar Anca Ţurcaşiu, o fire discretă, era pentru prima oară implicată într-un scandal sexual. 

Țurcașiu i-a făcut scandal-monstru lui Ţânţăreanu 

Duminică, însă, Ţânţăreanu a dat cărţile pe faţă: totul a fost o glumă exagerată. A decis să clarifice situaţia în momentul în care Anca l-a sunat nervoasă să îi ceară explicaţii. 

„Toată treaba asta e invenţia mea. Eu aş vrea să particip la asta. Nici nu se pune problema de divorţ. M-a sunat Anca să mă întrebe cum de fac glume proaste. Nu divorţează, nu a divorţat, nu ştiu dacă în 10-15 ani nu o să divorţeze", a spus el la Romania TV.

De altfel, şi soţul Ancăi, Cristi, a confirmat că totul a fost o glumă şi că ei nici nu se gândesc la divorţ. 

Declarația halucinantă a soțului Ancăi Țurcașiu

„Noi suntem binemersi împreună. Mi se pare de-a dreptul hilar ce se întâmplă. De 16 ani nu am reuşit să divorţăm. De la un an după ce ne-am căsătorit nu mai port verigheta, şi asta pentru că s-a lărgit. Pot să spun că în momentul de faţă sunte soţ şi soţie în acte. De-a lungul anilor am mai fost certaţi, ne certăm de la prostii, dar ne împăcam prin comunicare. Anca este cea care mă împacă. Cât despre faza cu swingerii,  se ştie ca naşul Cristian Ţânţăreanu spune poante. Anca e necăjită, mi-a spus că nu ştie de ce a făcut gluma aceasta pe seama ei", a povestit Cristi, pentru Click!. 

Anca şi Cristian Georgescu s-au cunoscut în America. Ea era în concediu, iar el era manager la hotelul unde era ea cazată. De dragul Ancăi, Cristian a renunţat la cariera de peste Ocean şi a revenit în România.

Cristian şi Manuela Ţântareanu au fost naşii cuplului, iar la nuntă au participat peste 400 de invitaţi, printre care numeroase vedete ca Marius Ţeicu, Silvia Dumitrescu, Iuliana Marciuc, Elena Cârstea, regretata Laura Stoica şi mulţi alţii. 

VIDEO

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Regina Elisabeta a II a jpg
horoscop financiar 1 webp
proteste violente china covid noiembrie 2022 jpg
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău