VIDEO EXCLUSIV Ea este amanta secretă pentru care Nelu Ploieşteanu şi-a părăsit familia!

image
Nelu Ploieşteanu a recunoscut că a avut amantă, dar a susţinut că a încheiat relaţiile cu ea

Luni întregi s-a vorbit despre amanta lui Nelu Ploieşteanu (64 de ani), însă acesta a făcut tot posibilul să o ţină ascunsă. „Femeia fără chip” a fost suprinsă de fotoreporterii Click! la balconul apartamentului ei, de 50.000 de euro, din cartierul bucureştean Colentina, despre care se zvoneşte că ar fi fost cumpărat din banii lui Nelu.

A fost ameninţată cu bătaia de Elena Ploieşteanu, nevasta cântăreţului, ba chiar cele două femei au avut o întâlnire de gradul zero, acum opt ani, când s-a lăsat cu înjurături. De atunci însă, până şi soţia lui Nelu Ploieşteanu i-a pierdut urma rivalei, dar era la zi cu amănuntele legate de acest amantlâc, intrat în prelungiri.

Fotoreporterii Click! i-au dat însă de urmă şi au aflat totul despre femeia cu care interpretul de muzică lăutărească duce o viaţă dublă, departe de familie şi de Mihăiţă (28 de ani), fiul lui bolnav de tetrapareză spastică. Ana Maria Roşu, căci despre ea este vorba, nu este vreo tinerică sexy, care să-ţi sucească minţile, ci o femeie trecută de prima tinereţe, care munceşte de dimineaţă până seara, în faţa unei maşini de cusut. Originară din Suceava şi mai mică decât Ploieşteanu cu 33 de ani, ea lucrează la atelierul designerului Liza Panait, de mai bine de opt ani.

Nelu a avut grijă să pună o vorbă bună şi să-i găsească acest serviciu, deşi patroana ei, Liza Panait, ne-a mărturisit că a angajat-o pe merit, pentru că este o croitoreasă pricepută, care nu-i face probleme.

image
Femeia e foarte harnică: ea a scuturat păturile din casă

Are apartament într-un bloc din Colentina

Se pare că, şi în afara serviciului, Ana Maria este o femeie harnică, pentru că am surprins-o la balconul de la etajul 8, scuturând din greu o păturică. Cochetă de fel, draguţa lui Nelu a ieşit cu vopseaua pe cap, duminica trecută, în jurul orei 13.30, la fereastra apartamentului ei din Colentina, semn că are grijă şi de imaginea ei, nu numai de amant şi de serviciu.

image
Elena, soţia lăutarului, s-a săturat de amantlâcuri

Se pare că femeia, de statură medie, plinuţă, cu buze subţiri şi sâni generoşi, ce se puteau zări prin pijamaua dungată, face economii la sânge din moment ce a preferat să nu meargă la coafor. I-am bătut la uşă, dar nu ne-a deschis. Încă o dovadă a faptului că la apartamentul respectiv locuieşte amanta lui Nelu vine şi din partea administratorului: „Aici stă Ana Maria Roşu. Ea plăteşte întreţinerea. Chitanţa pentru plata utilităţilor se efectuează pe acest nume. Restul, de relaţiile personale ale celor din bloc, nu mă priveşte”, ne-a declarat bărbatul.  

Amanta şi soţia s-au certat ca la uşa cortului acum opt ani

image
Elena, soţia lăutarului, s-a săturat de amantlâcuri

Elena şi Nelu Ploieşteanu sunt căsătoriţi de 40 de ani şi au împreună cinci copii: patru fete şi un băiat pe care boala l-a ţintuit la pat pe viaţă. Vestea că celebrul lăutar are o amantă mai tânără, dar şi faptul că i-a cumpărat o locuinţă, a înverşunat-o enorm pe soţie, iar în primăvara acestui an, l-a ameninţat că va divorţa de el.

„De 13 ani sunt terminată din cauza acestei femei, pe care a luat-o de la «peşti» şi a umplut-o de bani. A ţinut-o în chirie, iar acum două luni i-a luat apartament cu două camere în Colentina”, declara, în urmă cu şase luni, Elena, pentru Click!

În urmă cu opt ani, soţia înşelată a prins-o pe Ana Maria Roşu şi a bătut-o, ba chiar a umilit-o, punându-i pe faţă un pampers cu fecale.

Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
soldati rusi
Proteste de amploare în Iran după moartea lui Mahsa Amini foto Twitter/ @amnesty
image
image
image
image
image png
kanye west sotii bieber
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg