VIDEO EXCLUSIV! Florin Dumitrescu, „dat afară, pentru că nu ştia să facă o omletă simplă”

image
Gordon Ramsay prezintă formatul original al emisiunii din SUA

După ce l-a desființat pe Internet, spunând lucruri greu de imaginat despre simpaticul bucătar Florin Dumitrescu care a revenit luni seara pe micul ecran, la emisiunea „Hell’s Kitchen - Iadul bucătarilor”, de la Antena 1, Horia Constantinescu a explicat pentru Click! de ce l-a dat afară din restaurantul unde era acționar pe chef Florin.

Prima ediţie a emisiunii „Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor” a făcut deja vâlvă în showbiz. Atitudinea celor trei juraţi - Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu - a ridicat audienţa, însă a stârnit şi controverse. Dintre ei, cel mai înverşunat şi slobod la gură a fost însă tânărul Florin Dumitrescu (27 de ani), care a înjurat ca la uşa cortului şi i-a făcut pe concurenţi să plângă în barbă.

Se pare însă că această atitudine nu este doar o regie, pentru că la rampă a ieşit, cu dezvăluiri-şoc, fostul lui angajator. „Mă uit la emisiunea «Hell’s Kitchen» de la Antena 1 şi mă întreb: asta este selecţie de bucătari? Făcută de cine? Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. - tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat”, a publicat ieri, pe o rețea de socializare, Horia Constantinescu, acţionar al clubului „Bonton Palace” şi cel care i-a fost şef lui Florin la început de carieră.

„L-am dat afară pentru că nu știa bucătărie”

image

Contactat de Click!, afaceristul şi-a păstrat opinia, ba chiar ne-a detaliat cum a ajuns să-l dea afară pe chef Florin Dumitrescu după numai o lună de muncă. „În ultimii 10 ani, el a schimbat 30 de cârciumi. Eu l-am angajat ca ajutor de bucătar în urmă cu vreo opt ani. L-am dat afară pentru că nu ştia bucătărie, nu are prea mari legături cu zona asta. Eu m-am întâlnit cu el pe stradă, avea plete. M-a întrebat dacă îl mai recunosc, fiindcă la mine în bucătărie nu a lucrat cu plete. I-am cerut să se tundă, pentru că eu dacă găsesc un fir de păr în mâncare, e jale!”, a declarat, pentru Click!, Horia Constantinescu.

Acesta îl desfiinţează pe Florin ca bucătar: „Nu făcea decât să-şi jignească toţi colegii şi de aici mi-a venit ideea să-l pun pe el singur să facă o omletă, să vedem care pe care. A făcut aşa, o balmatucă de ou. El nu e chef, el e şeful măscăricilor. A stat puţin la noi, apoi s-a dus la un bar”.

Click! a solicitat un punct de vedere şi din partea lui Florin Dumitrescu, însă reprezentanţii postului Antena 1 au decis să nu facă nici un comentariu. Un interviu acordat însă de acesta în 2012, pentru site-ul www.vinul.ro, conţine o mărturisire care confirmă faptul că a lucrat la Bonton. “M-au muncit ca pe hoţii de cai. Aveam un flux de 600 de porţii pe zi. Mi-a apărut gastrita, m-am speriat şi am plecat”, se justifica Florin.

Şi în formatul original, Gordon Ramsey urlă şi înjură

simeon stalpnicul png
Gordon Ramsay prezintă formatul original al emisiunii din SUAcaptură: YouTube

„Hell’s Kitchen” e recunoscut ca fiind cel mai dur concurs culinar din lume. Produs în peste 50 de ţări, show-ul a doborât toate recordurile de audienţă, iar în SUA emisiunea a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, având o audienţă medie de peste șapte milioane de telespectatori pe ediţie. Cel care a inventat formatul e celebrul chef Gordon Ramsay, un etalon în gastronomia mondială. În ediţiile britanice, dar şi în cele americane, Gordon e un adevărat tiran.

„MasterChef” a câștigat războiul audiențelor

Prima ediţie a show-ului „Hell’s Kitchen - Iadul bucătarilor”, difuzată luni seara la Antena 1, a fost depăşită la capitolul audienţe de emisiunea rivală „MasterChef”, de la PRO TV. Ambele emisiuni au început la 20.30 şi s-au terminat la 22.30. Din publicul comercial, la noii „MasterChefi” - Adrian Hădean, Patrizia Paglieri şi FOA - s-au uitat 493.000 de telespectatori cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, iar rivalii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, de la Antena 1, au atras 451.000 de telespectatori din aceeaşi categorie.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg