VIDEO / EXCLUSIV Idolul din anii '60 al româncelor are o bătrâneţe infernală: copiii şi nepoţii îl mai ţin în viaţă

image
Cornel a cochetat şi cu actoria

Cornel Constantiniu (69 de ani) a avut o viaţă şi o carieră de roman. A iubit cu patimă, a fost pe val, ca solist, pe vremea comunismului, iar familia îi este alături, acum, la greu. În luna aprilie, artistul va lansa cartea “Zăpezile copilăriei”, în care îşi va deschide sufletul.

Cântăreţul a fost diagnosticat, în 1993, cu Parkinson, boală care l-a ţinut departe de scenă, pentru că merge greu, d-abia articulează cuvintele, iar mâinile îi tremură încontinuu. Dar, nu se dă bătut, nu-şi plânge de milă, dimpotrivă, este o persoană activă. De curând, Cornel a terminat de bătut la maşina de scris volumul ”Zăpezile copilărie”, roman care cu siguranţă se va vinde ca pâinea caldă. Îl va lansa chiar pe 6 aprilie, ziua în care Cornel şi fratele său geamăn, Mircea, au venit pe lume.

Iar de Sărbători a avut casa plină, căci au sosit, cu mic, cu mare, toţi cei dragi din Germania, adică Alexandru (40 de ani) şi Mihai (33 de ani), cei doi băieţi ai lui: ”Cornel se simte bine. Este foarte fericit că ne-am reunit cu toţii, de Crăciun. Au venit copiii din Germania, cu familiile lor. Ei sunt lumina ochilor lui. Nepoţii şi băieţii îl ţin în viaţă”, ne-a spus Domniţa, soţia cântăreţului.

Fiul cel mare al interpretului, Alexandru, este căsătorit cu Teodora şi au împreună doi copii, pe Paul Cristian şi pe Ana, iar Mihai, mezinul, e însurat cu Betty şi sunt părinţii unui băieţel, pe nume Artis.

Solistul a trecut prin mari chinuri pentru a stopa maladia care nu-i dă pace. În 1999 a fost operat pe creier, în Africa de Sud, iar în 2004, la Viena. Electrozii implantaţi în creier fac legătura cu un neurostimulator montat lângă claviculă. Un astfel de aparat costă 30.000 €. „În 2004 m-au deschis cu o bormaşină. Am stat 11 ore treaz şi conştient, cu capul imobilizat într-o menghină. Am fire în creier şi un aparat la piept, care mă ajută să mă mişc cât de cât normal”, povestea, la acea vreme, Cornel. Ultima intervenţie chirurgicală a suferit-o în 2012, la Spitalul Universitar din Capitală, când medicii i-au înlocuit din nou aparatul din piept.

A fost idolul femeilor

image
Cornel a cochetat şi cu actoria

Cornel Constantiniu s-a născut la 6 aprilie 1945, la Bucureşti. În 1969 a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti. A urmat cursuri de perfecţionare cu compozitoarea Camelia Dăscălescu, iar un an mai târziu câştiga trofeul „Steaua fără nume”.

A avut un succes nebun la femei, umorul şi frumuseţea fiind marile atuuri. Însă, în paralel cu muzica, el a cochetat şi cu teatrul. Fratele său geamăn, Mircea, s-a stins din viaţă în 2009, fiind răpus de cancer: ”Când  Mircea a fost incinerat, am avut arsuri la stomac o jumătate de oră”, a spus Cornel.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Alexandru Arşinel (79 de ani) joacă în mai multe spectacole, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” jpeg
image
image
image
image
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg