VIDEO EXCLUSIV Ion Dichiseanu, ţepuit cu 35.000 de euro


    Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu

A vrut să facă pe bunul samaritean, dar şi-a luat o mare ţeapă. Ion Dichiseanu şi-a împrumutat un prieten din Mangalia cu 35.000 de euro, însă, după patru ani, actorul n-a recuperat nici măcar un sfert din sumă.

L-a dat în judecată pe datornicul Liviu Scarlat, dar executorul nu a avut ce lua de la el întrucât e falit!

Facerea de bine e un lucru complicat! La această concluzie a ajuns Ion Dichiseanu după  experienţa prin care a trecut în urmă cu câţiva ani.

A muncit o viaţă întreagă, a îngheţat de frig la filmările pentru telenovele şi e plătit cu 150 de lei pentru o reprezentaţie, după 52 de ani de muncă pe scena Teatrului Nottara. Banii strânşi la ciorap pentru zile negre s-au dus pe apa sâmbetei într-o secundă. Maestrul teatrului românesc a vrut să-şi ajute un prieten, dar s-a trezit escrocat la vârsta de 80 de ani.

„Prin 2010, a venit la mine acest om Liviu Scarlat, care îmi era bun prieten şi pe care am considerat că trebuie să-l ajut. Mi-a cerut 35.000 de euro împrumut. Eu nu l-am întrebat pentru ce-i trebuie. I-am dat prin notariat şi am avut încredere că mi-i va restitui, fiindcă avea din ce. Era proprietarul unui hotel, avea cazinou", a declarat Ion Dichiseanu, pentru Click! După o perioadă, când actorul l-a întrebat de bani, bărbatul l-a amânat, spunându-i că îi va da peste un an, numai că această vorbă a auzit-o aproape în fiecare lună, fără să recupereze ceva. Când a văzut că este dus cu preşul, Dichiseanu a acţionat pe cale legală.

„În 2013, forţat de împrejurări, Scarlat mi-a restituit 8.000 de euro, apoi mi-a spus că îmi va da peste o lună diferenţa de  27.000 de euro. A trecut  un an şi n-am văzut nici un leu! L-am dat la executor, dar nu s-a reuşit nimic. Mi-a spus că nu sunt singurul păcălit de acest om, mai sunt şi alţii în situaţia mea. Ce să mai zic acum?! Munca mea de atâţia ani şi nopţile pe care le-am pierdut pe la filmări s-au făcut cenuşă", ne-a povestit actorul, profund dezamăgit. Liviu Scarlat, bărbatul acuzat de Dichiseanu că l-a înşelat, nu a putut fi contactat telefonic pentru a lămuri situaţia.«Dichi» a făcut bani frumoşi din telenoveleRenumit pentru farmecul său, cel supranumit Alain Delon de România a avut numai roluri de succes. A jucat 52 de ani la Teatrul Nottara, iar acum, pensionar fiind, maestrul e plătit cu 150 de lei pentru o reprezentaţie, după zeci de repetiţii.

Câştiguri financiare mai serioase i-au adus în ultimii ani rolurile din telenovele. În 2006, el a jucat în "Vocea inimii", apoi în "Supravieţuitorul", filmul lui Sergiu Nicolaescu, şi în „State de România" (2009). Au urmat filmele "Ultimul corupt din România" (2012) şi „Mamaia" (2013).Liviu Scarlat, dator vândut

Liviu Scarlat
Liviu Scarlat

În 1995, mangaliotul Liviu Scarlat era unul dintre cei mai bogaţi români. Bărbatul deţinea mai multe terenuri, era proprietar al hotelului Astra, iar în 1990 a reuşit să preia pachetul majoritar de acţiuni de la SC Mangalia SA, fosta societate de stat care administra hotelurile de pe faleza oraşului, tranzacţie ce i-a umflat, rapid, conturile, conform www.atitudineaonline.ro. S-a bucurat de bogăţie doar câţiva ani, pentru că, din cauza datoriilor, Scarlat a pierdut toate proprietăţile.

cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
Fața Roșie, comuna Bătrâna, Foto Daniel Guță, ADEVĂRUL (4) JPG
Iran Imn jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg