VIDEO EXCLUSIV Iubirea de-o vară l-a ars pe Nick Rădoi la buzunare cu 200.000 de euro

simeon stalpnicul png
Omul de afaceri Nick Rădoi s-a despărţit de Mădălina Apostol

Degeaba are o avere de 30 de milioane de dolari în conturi, căci Nick Rădoi (52 de ani) nu are nici un strop de noroc în amor! La doar trei luni de la logodnă, afaceristul şi Mădălina Apostol (29 de ani) şi-au spus zilele trecute „Adio!”. În ultima lui vizită în România, ei au decis să pună punct relaţiei, deşi prietenii lor aşteaptau invitaţia la nuntă.

Nick Rădoi radia de fericire, vara asta, după ce soarta i-a scos-o în cale pe Mădălina Apostol, proaspăt divorţată şi mamă a doi copii. Credea că ea este femeia pe care a aşteptat-o toată viaţa. Semn că avea gânduri serioase cu senzuala brunetă, milionarul în dolari nu s-a uitat la bani şi a răsfăţat-o pe Mădălina ca pe o prinţesă.Dar toate-s de domeniul trecutului, iar acum omul de afaceri, stabilit în America, vorbeşte cu nostalgie despre povestea de dragoste care n-a durat mult, dar pe care a trăit-o cu intensitate: „Drumurile mele şi ale Mădălinei s-au întâlnit la un moment dat, însă Dumnezeu a hotărât acum să le separe. Copiii Mădălinei sunt cei mai importanţi în viaţa ei! Ei au nevoie de ea şi ea de ei. O voi respecta şi o voi susţine mereu în orice va avea nevoie”, a scris celebrul burlac, Nick Rădoi, pe Facebook.

Pe parcursul poveştii lor de dragoste, Nick Rădoi a „tocat” cel puţin 200.000 de euro pe „dovezi” sentimentale: bilete de avion pentru două persoane, dus- întors, Bucureşti-Los Angeles şi Bucureşti-Ciudad de Mexico, şi un apartament cu două camere într-un ansamblu rezidenţial din  Bucureşti, în valoare de 100.000 de euro, pe care afaceristul i l-a făcut Mădălinei cadou, de ziua ei.

Ca să nu mai amintim şi de cei 30.000 de dolari cash, pe care burlacul milionar i-a schimbat la o casă valutară şi care s-au evaporat pe haine şi pe bijuterii cu diamante de la firma Van Cleef&Arpels. Pe lunga listă de costuri mai figurează şi o petrecere de pomină, cu ocazia aniversării Mădălinei, în cel mai exclusivist club din Mamaia, unde s-au consumat sticle uriaşe din cea mai fină şampanie.

În plus, „viitoarea soţie”  avea la dispoziţie un card cu suma de 100.000 de euro, pentru diverse cumpărături. Ei şi-au petrecut ultima vacanţă romantică în Mexic, luna trecută, prilej pentru  Nick de a-i prezenta femeii zestrea lui din Puerto Vallarta, acolo unde el deţine o vilă de cinci stele. Nick şi Mădălina s-au întâlnit ultima dată, la Bucureşti, la începutul lunii, numai că n-au reuşit să mai repare relaţia, trăită la distanţă.

simeon stalpnicul png
Complexul rezidențial unde afaceristul i-a luat apartament se află în zona bulevardului Basarabia din Capitală

A găzduit acasă multe vedete

Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță în vârstă de 8 ani jpeg
Andreea Antonescu

Milionarul a revenit în California, și, ca să mai uite de acest eșec sentimental, a reînceput seria petrecerilor.Weekend-ul trecut, el a organizat un chef, cu ocazia Halloween-ului, într-un club de fiţe, şi a avut o companie selectă, pe Andreea Antonescu. Nick Rădoi este divorțat și are trei fete, iar imensa lui casă a găzduit, de-a lungul vremii, mai multe românce, printre care pe Anda Adam și pe Anamaria Ferentz. O singură femei s-a ținut însă scai de el: Alina Radi, din Timișoara, de care însă Nick n-a mai vrut să audă.

Nick Rădoi şi-a golit conturile în ţara natală

simeon stalpnicul png
Mădălina a primit şi un plic cu un miliard de lei vechi, echivalentul a 30.000 de dolari

După 3 ani de la ultima vizită în România, Nick Rădoi a revenit în vară pe plaiurile mioritice de dragul Mădălinei. Click! a socotit câţi bani a cheltuit afaceristul în cele 4 luni de relaţie cu bruneta: aproape 200.000 de euro. La începutul lui august, Nick a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea din bancă, după ce schimbase suma de 30.000 de dolari, aproape un miliard de lei vechi.

simeon stalpnicul png
Petrecerea dată într-un club de fiţe din Mamaia, de ziua Mădălinei, l-a costat pe Rădoi alţi 35.000 de dolari

Primele mii de euro s-au dus pe hainele achiziţionate de la magazinul iubitei lui Bogdan Stelea, Laura Alistar, dar şi pe alte cumpărături de lux, iar 35.000 de dolari s-au dus pe cheful organizat cu ocazia aniversării iubitei, în clubul Le Gaga. Alţi 100.000 de euro s-au dus pe apartamentul pe care i l-a făcut cadou Mădălinei. În plus, nu mai departe de acum două săptămâni, miliardarul a mai cheltuit circa 10.000 de euro cu fosta iubită.

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
Mark Higgins primul din dreapta jos dupa stabilirea recordului mondial pe Transfagarasan foto arhiva personala jpeg
Gabriela Firea FOTO gov.ro
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg