VIDEO EXCLUSIV La 48 de ani, Botezatu are planuri mari: "Vreau ca, împreună cu persoana iubită, să..."

image
Cătălin Botezatu a împlinit, săptămâna trecută, 48 de aniFoto: arhivă personală

Petrecere de pomină în cel mai luxos club din Bucureşti. Cătălin Botezatu a împlinit 48 de ani şi a sărbătorit asta alături de prieteni, dar şi de o mulţime de feţe cunoscute din showbiz-ul românesc.

Dacă miercurea trecută, ziua în care a împlinit 48 de ani, Cătălin Botezatu a petrecut în stil rustic la Cheile Grădiştei, printre oi şi cu multă zăpadă, sâmbăta trecută, designerul a organizat o petrecere de neuitat, într-un club de lux din Capitală. Startul distracţiei s-a dat imediat după miezul nopţii, când au început să sosească în club amici, colaboratori şi vedete din showbiz care au ţinut să se bucure alaturi de Cătalin.

"Mă simt ok la 48 de ani, sper să pot să mai parcurg mulţi ani de acum încolo şi să dau la fel de multe petreceri ca şi asta! Mai am atâtea de făcut... atâtea proiecte.  Mi-am propus anul viitor să-l încep tot în forţă, dar să-mi aloc mai mult timp propriei mele persoane. Sunt multe... proiecte de tv, de fashion, voi merge la foarte multe săptămâni ale modei, voi deschide niste linii noi de haine", a declarat Botezatu.

Creatorul de modă vrea însă să îmbine cu succes viaţa sentimentală cu cea profesională. Cu alte cuvinte, pe lângă proiectele grandioase, intenţionează să călătorească mai mult cu persoana iubită.

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
Kirilo Budanov FOTO EPA EFE jpg
Alina Gorghiu FOTO Facebook
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu