VIDEO EXCLUSIV Mămica Amna: "Am închis fabrica cu bebeluşi"

image
Amna a născut un băieţel în luna augustFoto: arhiva personală

Şi-a ţinut sarcina secretă şi abia pe ultima sută de metri, din superstiţie, artista a început să povestească despre bebeluşul pe care îl purta în pântece. Amna a devenit de trei luni şi jumătate mămică şi este emoţionată că în curând va îmbodobi primul brăduţ de Crăciun pentru băieţelul ei, David.

A revenit repede pe scenă după naştrea micuţului David Cristian şi deja are agenda plină de concerte. Amna nu a onorat însă spectacolele din preajma Crăciunului dintr-un motiv cât se poate de întemeiat. Este pentru prima dată când sărbătorile vor fi altfel, pentru că în familia ei a apărut un copil pe care şi-l dorea de ceva timp.

amna 0 jpeg
Amna şi-a întins părul şi a renunţat să şi-l mai prindă în coadă

"De sărbători, aştept un sac plin cu sănătate. Dacă vom fi sănătoţi, le facem pe toate. Nu am concert de Crăciun, stau acasă cu familia. Am un program încărcat de Revelion. Am programate şapte evenimente. Voi lansa o piesă nouă cu Mirabela Dauer. Este un stil diferit, o trecere de la pop-dance la muzică populară. Sper să fie pe gustul fanilor", ne-a declarat artista.

Invitată în platoul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.00, la Prima Tv, Amna a povestit că din pricina programului ei încărcat nu a apucat să împodobească bradul. "Nu cred că vom face acest lucru de Moş Nicolae, poate săptămâna viitoare. Am fost mai mereu pe fugă. Am un brăduţ artificial pentru interior, iar în curte am pus unul tot de plastic cu multe beculeţe. Avem căţei şi pisici şi nu vreau să-mi imaginez ce s-ar fi ales de săracul brad, dacă animalele s-ar fi năpustit la luminiţe. Pentru moment am închis şi fabrica cu bebeluşi. Vrem să-i acordăm lui David toată atenţia şi să-l creşteam aşa cum trebuie", a spus artista la Prima Tv.

Amna a născut în luna august un băieţel pe care l-a creştinat recent, botezul fiind unul de poveste. 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub radu mirica animat gif
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
cub anamaria prodan animat gif
woman 4214744 1920 jpg
trofeu cupa romaniei  foto frf ro jpg
iluminat public
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj