VIDEO EXCLUSIV Marius Niculae şi Cristina au divorţat, dar vor locui tot împreună!

image
Marius și Cristina s-au căsătorit în anul 2000, nași fiindu-le soții Cristi și Mihaela Borcea. Ei par să fi urmat exemplul părinților spirituali, divorțați și ei

Este, oficial, un bărbat liber! Fotbalistul Marius Niculae şi soţia lui, Cristina, au semnat, miercuri, actele de divorţ în faţa notarului şi au pus la punct toate detaliile referitoare la viitorul lor şi al micuţei Maria Raisa.

De dragul fetiţei lor în vârstă de trei ani, foştii soţi au luat o decizie mai puţin obişnuită în cazul despărţirilor. Marius şi Cristina vor locui în continuare împreună, pentru ca fetiţa pe care fotbalistul o iubeşte ca pe ochii din cap să nu sufere. ”Amândoi s-au angajat să aibă în continuare grijă de Maria Raisa, deşi, oficial, Marius  a primit custodia fetiţei şi îi va fi tutore până când aceasta va împlini zece ani. Apoi, părinţii vor rediscuta situaţia copilului lor. S-au gândit că atunci copilul va fi suficient de mare să aleagă cu ce părinte va locui în continuare”, ne-a povestit un apropiat al cuplului. Sportivul şi fosta sa soţie, care şi-a păstrat numele Niculae, nu vor părăsi domiciului de pe Calea Victoriei, acolo unde Marius deţine un apartament dobândit înainte de căsnicie.

image
Foștii soți au împreună o fetiță, pe Raisa, acum în vârstă de 3 ani

Cei trei vor petrece Sărbătorile de Iarnă tot împreună şi, în primele zile ale noului an, vor pleca într-o vacanţă. ”De altfel, chiar weekendul trecut, înainte de a semna actele de divorţ, Marius şi Cristina au plecat într-un  minisejur de două zile, departe de nebunia din Bucureşti.  Au vrut să se gândească în linişte la problemele lor”, ne-a mai dezvăluit aceeaşi sursă. Cât priveşte averea de peste 3 milioane de euro, aceasta s-a împărţit potrivit contribuţiei fiecăruia dintre soţi. Cum era de aşteptat, Niculae s-a asigurat că fostei neveste nu-i va lipsi nimic din punct de vedere financiar, aşa că i-a cedat imobile din închirierea cărora poate câştiga lejer câteva mii de euro pe lună. În plus, cei doi au şi afaceri la care nu au renunţat şi de care se vor ocupa tot împreună. 

Marius şi Cristina Niculae au format un cuplu timp de 17 ani. Ultimii 14 au fost căsătoriţi, iar din 2011 au devenit părinţii unei fete. Problemele care au apărut de-a lungul timpului în căsnicie au măcinat relaţia şi s-a ajuns, inevitabil, la divorţ.  Unul pe care ambii l-au dorit a fi cât se poate de discret. Şi au şi reuşit să evite scandalurile şi certurile, chiar dacă, în cabinetul avocaţilor, discuţiile au existat şi, uneori, au fost foarte tensionate. Marius şi Cristina s-au pus, în cele din urmă, de acord asupra tuturor aspectelor care vizează vieţile lor separate, iar ieri au semnat actele. 

L-a înşelat, dar a renunţat la idilă

De-a lungul timpului au apărut multe zvonuri legate de presupusele infidelităţi ale Cristinei. Chiar dacă nici ea, nici Marius nu au declarat public nimic despre aceste lucruri, au ieşit la iveală amănunte povestite de apropiaţii lor. Aceştia au dezvăluit că fosta soţie a fotbalistului a ”călcat strâmb“ şi că atacantul nu a mai vrut să închidă ochii, luând decizia de a divorţa. Tot potrivit prietenilor, Cristina a întrerupt idila, pe care a considerat-o ”un moment de rătăcire”, iar acum își dedică tot timpul fetiţei.

Nu mai are echipă de astă-vară

image
Foștii soți au împreună o fetiță, pe Raisa, acum în vârstă de 3 ani

Din vară, Marius Niculae nu şi-a mai găsit angajament. Ultima dată a fost la o echipă turcească, dar care nu şi-au respectat promisiunile, aşa că atacantul a plecat. În România a jucat doar la Dinamo şi FC Vaslui, iar la echipa naţională a evoluat de 43 de ori, marcând 15 goluri. Are în palmares trofee importante: un campionat în România, trei Cupe şi o Supercupă, iar în perioada petrecută la Sporting Lisabona a cucerit titlul, Cupa, Supercupa Portugaliei şi Cupa UEFA. La nivel individual a ieşit golgheterul României în 2000-2001 şi a fost declarat ”Jucătorul lunii în Scottish Premier League”, în decembrie 2007, când era la Inverness. 

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
andrei rosu mihaela bilic png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
EUROFIGHTER jpg
Mig 21 Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png