VIDEO EXCLUSIV Mihaela Rădulescu a pus ochii pe Felix Baumgartner de aproape un an

Ultima actualizare:

    Oficial, Mihaela și Felix formează un cuplu de doar două luni de zile. Pasiunea vedetei pentru austriac este însă mult mai veche
Oficial, Mihaela și Felix formează un cuplu de doar două luni de zile. Pasiunea vedetei pentru austriac este însă mult mai veche

Zborul până la inima lui Felix Baumgartner (45 de ani) n-a fost uşor pentru Mihaela Rădulescu (45 de ani). Divei i s-au aprins călcâiele după austriac încă de la începutul anului, însă abia în urmă cu două luni a reuşit să-l prindă în mreje. Mai mult, Mihaela a declarat că paraşutistul este un bărbat greu de găsit şi că a încercat timp de doi ani să-i ia interviul.

La 5 ianuarie 2014, Mihaela Rădulescu posta mândră pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată cu geaca lui Felix Baumgartner, austriacul cunoscut în întreaga lume după saltul din stratosferă.

Un zâmbet cu subînţeles şi un mesaj sugestiv au trădat interesul vedetei pentru austriac.

Oțil i-a fost alături la greu
Oțil i-a fost alături la greu

“Sunt acoperită cu Felix Baumgartner! Doar cu jacheta, deocamdată!”, a subliniat prezentatoarea în postare.

Şi dacă nici Mihaela Rădulescu nu obţine tot ce-şi doreşte, atunci cine? Pe principiul “văzut, plăcut, luat!”, Mihaela şi-a făcut curăţenie în viaţa personală şi în câteva luni s-a bucurat de Felix pe deplin, nu doar de hainele lui. Se pare că atunci când s-a aprins scânteia, Mihaela era încă “femeia” lui Dani Oţil (34 de ani), însă diva a renunţat rapid la cei şase ani de amor pătimaş cu Oţil, pentru “neînfricatul” Felix.

Invitată săptămâna trecută în emisiunea lui Măruţă, Mihaela a mărturisit că povestea lor de dragoste a început după interviul pe care i l-a luat lui Felix în octombrie, când acesta a venit în România pentru o conferinţă. "Avem o poveste care se scrie acum şi suntem abia la prima pagină. Da (avem o relaţie - n.red.), de vreo două luni”, a spus Răduleasca la Pro TV.

Totodată, prezentatoarea tv a mai precizat că la momentul interviului nu mai era cu Dani Oţil. “Noi nu mai eram împreună. Ne-am închis relaţia la un moment dat. Era închisă frumos de amândoi. Suntem în continuare prieteni. E un băiat de nota zece. O relaţie la o aşa distanţă nu duce nicăieri şi ne-am prins şi noi”, a menţionat Mihaela la Măruţă.

Se pare însă că distanţa ce-o desparte de Felix nu pare a fi un impediment. Mai mult, s-a amorezat aşa tare de austriac că şi-a tatuat pe antebraţ “Learn to love what you have been taught to fear” (nr. red: Învaţă să iubeşti ceea ce ai fost învăţat să-ţi inspire teamă), sloganul după care Felix Baumgartner şi-a ghidat întreaga viaţă. Şi aşa, diva şi-a mai adăugat în palmaresul, oricum bogat, un nou trofeu… unul internaţional de acestă dată.

La înmormântarea tatălui, Dani i-a fost alături

Mihaela l-a însoțit pe Felix  în Polonia, la un raliu
Mihaela l-a însoțit pe Felix în Polonia, la un raliu

Anul 2014 nu i-a adus doar bucurii Mihaelei Rădulescu. Din păcate, vara trecută vedeta şi-a pierdut tatăl. Acesta a decedat la 24 august, după o bătălie cruntă cu cancerul. Florin Ţiganu a fost îngropat la cimitirul Izvorani, din Ilfov, iar vedeta s-a ocupat de înmormântare. Alături i-a fost Dani, care a consolat-o şi a îmbărbătat-o în acea zi tristă. Îmbrăcat în negru, el s-a ocupat de toate detaliile ca şi când ar fi fost un membru cu acte în regulă al familiei. Mai mult, după înmormântare, a fost surprins purtând haine cernite, semn că relaţia din el şi tatăl Mihaelei era una destul de strânsă.

Felix Baumgartner, celebru pentru saltul din stratosferă

Iată ce posta Răduleasca pe Internet în ianuarie 2014: se mândrea cu geaca lui Felix
Iată ce posta Răduleasca pe Internet în ianuarie 2014: se mândrea cu geaca lui Felix

Felix Baumgartner (45 de ani) este un celebru paraşutist austriac. El a devenit cunoscut după ce a sărit din stratosferă, de la altitudinea de 39.045 m, în 2012, dar are numeroase alte recorduri în palmares. A avut o relaţie cu Iepuraşul Playboy Gitta Saxx, dar şi cu fostul fotomodel Nicole Oetl, fostă Miss Lower Austria, de care s-a despărţit în 2013. 

A fost desemnat de CNN în top 5 cele mai interesante personalităţi ale anului 2012 şi “Aventurierul anului” la National Geographic, iar revista Top Gear l-a numit unul dintre “Bărbaţii anului”. Felix are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. Deţine un lanţ de restaurante în Viena, o echipă de fotbal, o linie de haine, o vodcă, precum şi un parfum care îi poartă numele.

image
image
image
image
image
image
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
ioana ginghina alexandru papadopol jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net